Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A piac legkönnyebb és legkényelmesebb ülései az Air France-nál
2010. január 26.

Az innovatív megoldásokra törekvő Air France 2010. január 30-tól a rövidtávú repülőjáratain egészen újfajta üléseket vezet be az Airbus A319, A320 és A321 flottáján a belföldi hálózaton belül.

Az Air France és a Recaro által közösen kidolgozott új ülés a 2009-es hamburgi Aircraft interiors kiállításon innovációs díjat nyert. Az Air France rövidtávú járatain bevezetendő új ülés több kényelmet és nagyobb teret kínál :

• 5-7,5 cm-rel több hely a lábaknál

• gondosan kidolgozott ülőrész természetes 15 fokos dőlésszöggel

• könnyített háttámla és ülőrész habpárnázattal a nagyobb kényelem érdekében.

Az új ülés ugyanakkor környezetbarát is, a környezetvédelmi szempontokat már a tervezés során is előtérbe helyezték. 9,1 kg-os súlyának köszönhetően a klasszikus ülésekhez képest 5,4 kg súlymegtakarítást jelent, ezzel az Air France rövidtávú járatai:

• 40%-kal könnyebbek

• évente 5200 tonnával kevesebb CO2-t bocsátanak ki.

"Miután az Air France a hosszútávú járatain bevezette a Premium Voyageur osztályt és új kínálatot dolgozott ki az európai hálózatára vonatkozóan, most a belföldi hálózatot célozta meg azzal, hogy a korábbinál kényelmesebb és környezetbarát ülést kínál az utasoknak" - jelentette be Patrick Roux, az Air France-KLM marketingigazgatója.

forrás: Air France - KLM

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Franciaország