Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ha már egyszer Utazás... - Egy NagyUtazó kiállító élményei
2001. március 27.

Fogtuk a léghajónkat, felvontuk a horgonyköteleinket és szépen, a szél hátán kivitorláztunk az Utazás 2001 Kiállitásra. Gondoltuk nem hagyhatunk ki egy ilyen sokak által látogatott érdekes helyet. A standépítésben (még) nem vagyunk olyan nagymesterek, mint az utazásban, így landolás nem volt döccenőmentes, de hamar rendeztük sorainkat és megmutattuk magunkat a nagyközönségnek.

Szórtuk a lapot, csereberéltük a névjegykártyákat és szörfölgettünk az egereinkkel a site iránt erdeklődőknek. (Mondhatom voltak páran.)

Megismerkedtünk személyesen is sok régi olvasónkkal, beszélgettünk versenyzőkkel, akik a fotópályázatunkra jelentkeztek (akik lemaradtak, azoknak üzenem: sebaj, a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan újra indítunk pályázósdi versenyt) és persze tárgyalgattunk sok-sok leendő és régi üzletféllel.

A kiállítás forgatagába kicsit mi is beleszédültünk, de kellemes meglepetés volt tudni, milyen sokan ismernek és mennyien szeretnének kapcsolatba kerülni velünk. Köszönjük az érdeklődést, reméljük elegendő felvilágosítással tudtunk szolgálni mindenkinek és akik eddig nem ismertek most kedvet kaptak hozzá, hogy meglátogassanak minket virtuális léghajónkban, az interneten is. Egy biztos: jövőre ismét kiállítjuk magunkat a tatra… izé, akarom mondani a standra.