Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Márciusban újabb négycsillagos hotel nyílik a Velencei-tó partján
2009. december 17.

A Velencei-tóval és a környékkel harmóniában álmodták meg és alakítják ki a Vital Hotel Nautis****superior –t Gárdonyban.

A hajóformájú, egyedi formatervezésű szálloda a vendégeket 81 nem dohányzó szobával és a 4 luxus apartmannal várja, amelyek mindegyike erkéllyel, zuhanyzóval, WC-vel, telefonnal, TV-vel, minibárral, széffel felszerelt. Az étteremben kínált finomságok, a bár, a kávézó, a grillkert, a borospince és a söröző széles étel- és italválasztéka biztosítja a kulináris élvezeteket. A házban kétszintes wellnesscentrumot is kialakítanak medencékkel, szaunákkal, „Sweet Harmony” szobával. A beauty részlegen különböző masszázsok, pedikűr, manikűr, fodrászat, kozmetika szolgáltatásai állnak a vendégek rendelkezésére. Aktív kikapcsolódást biztosít a sportpark, a teniszpálya, a squash, a bowling, a fitnesz terem, a játszótér, a világítótoronyhoz kapcsolódó csúszda, amely a kinti medencébe fut. A kertben a medencék mellett, a fák alatt egy kis oázist alakítanak ki függőágyakkal, csobogóval, amely a vendégek nyugodt pihenését szolgálja. A szállodában helyet kap több konferenciaterem - összesen 550 m2-en –, melyek 100-400 fős rendezvényekhez természetes fénnyel és minden szükséges technikával biztosítanak helyszínt, és igény szerint akár szekcionálhatók is.

A hotel elsődlegesen a magasabb költési hajlandósággal rendelkező, exkluzív szolgáltatásokat igénylő vendégeket célozza meg, akik az egészségtudatos életmódot, a tartalmas pihenést tartják szem előtt. A szálloda a rendezvény-, konferenciaturizmus és az üzleti élet résztvevői részére is komplex szolgáltatásokat nyújt.

Az összesen 1,2 milliárd forintos ráfordítással, 264 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatással épülő szálloda a tervek szerint 2010 márciusában nyitja meg kapuit. A hotelt a Nautis Hotel Kft. építi és üzemelteti majd, amelynek tulajdonos-ügyvezetője egy beutaztató iroda és egy balatoni négycsillagos wellness és konferenciaszálloda tulajdonosa. A ház önerőből és uniós támogatásból épül. Behán István a hotel leendő igazgatója egyelőre a beruházást koordinálja, és a menedzsment összeállításán dolgozik. A szakember korábban Ausztriában és Németországban szerzett szállodaüzemeltetési tapasztalatokat, majd a siófoki Hotel Azúr front office menedzsereként tevékenykedett.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Gárdony
Magyarország