Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magyarország először a Relais & Châteaux Guide-ban
2009. november 27.

Az ötcsillagos Hertelendy Kastélyszálló tagja lett a Relais & Châteaux családnak, ami egy kastélyszálló életében akkora dicsőség, mint amikor egy étterem Michelin csillagot kap.

A nagy presztízsű Relais & Châteaux család 475 taggal rendelkezik a világ 57 országában. A szervezet olyan különleges, egyedi hoteleket és gourmet éttermeket válogat tagjai közé, amelyek nemcsak szolgáltatásaikkal, hanem értékes és szép fekvésükkel, környezetükkel is kitűnnek társaik közül. Eddig magyar egység még nem szerepelt az évente frissülő Relais & Châteaux kalauzban, idén azonban a Kutas-kozmapusztai Hertelendy kastély bekerülésével Magyarország Tajvan és Makaó mellett új úti célként szerepel a Relais & Châteaux soraiban.

Ennek kapcsán Magyarországra érkezik a Relais & Châteaux elnöke Franciaországból, aki a Gundel étteremben december 2-án megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón meséli majd el, milyen szempontok alapján döntenek úgy, hogy új taggal bővítik a Relais & Châteaux családot, milyen kritériumoknak kell megfelelni, milyen szigorú procedúra előzi meg a tagfelvételt.

A sajtótájékoztató után a meghívottak a Gundel étterem konyhájában a Gundel séfje, Juhos József mellett megismerkedhettek a Hertelendy Kastély új séfjével, Richard Nussel-lel is, aki több Michelin csillagos étterem után Magyarországon folytatja pályáját.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország