Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Célegyenesben: hírek az ÚTIFOTÓ 2000 pályázatról 
2001. március 06.

Hírek az ÚTIFOTÓ 2000 pályázatról
Kedves Pályázóink és Olvasóink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy közel 2700 remek fényképet kaptunk Önöktől a 2000. decemberében meghirdetett ÚTIFOTÓ 2000 elnevezésű pályázatunkra. A beküldési határidőt a rengeteg jelentkező miatt módosítottuk, így 2001. február 25-én zártuk le a pályázatot. Ezúton köszönjük a hatalmas érdeklődést és a számtalan jobbnál jobb képet! Talán lesz még ilyen pályázat? Nos, ez nemcsak rajtunk múlik... Várjuk a véleményeket! A beküldött anyag rendkívül változatos, ez is bizonyítja: a magyarok szeretnek és szeretnének utazni, tudnak pihenni, kikapcsolódni és bizonyították vállalkozó kedvüket! Reméljük, hogy a mi segítségünkkel a jövőben még többet és változatosabb formában látnak és tudnak majd a világról. Mi mindent megteszünk ezért, tartsanak velünk!

Amint már talán sokan észre vették, az országban újra láthatóak óriásplakátjaink. Már csupán néhány nap és a plakáton megjelenik a győztes fotó is! Lehet, hogy éppen az Öné lesz az? A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére az Utazás 2001 kiállítás keretében idén márciusban kerül sor. A pontos helyről és időpontról néhány napon belül többet olvashat siteunkon és természetesen minden érintettet értesítünk!

A beérkezett fotókban Ön is gyönyörködhet néhány hét múlva, amikor az összes kép megtekinthető lesz a www.NagyUtazas.hu címről elérhető fotógalériában. Találjon rá saját fotójára és közben fedezze fel a többi kép értékeit is!