Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

SkyEurope jegy a Malév járataira
2009. szeptember 02.

Természetesen nem ingyen, de a Malév is igyekszik kedvezményes árú repülőjegyekkel kisegíteni a csődbement SkyEurope bajba jutott utasait.

A Malév felajánlotta a bajba jutott SkyEurope utasoknak, hogy a légitársaság járataira szeptember 1-jén és 2-án speciális áron, mintegy 99 euróért szállhatnak fel az érvényes repülőjeggyel rendelkező Pozsonyba, Kassára, Bécsbe vagy Prágába tartó, illetve a Prágából Budapestre, illetve másik kilenc célállomásra repülő utasok.

A bruttó 99 euróért kínált egyirányú jegyek megvásárlásának feltétele a foglaláskor érvényes SkyEurope repülőjegy, illetve ennek bemutatása.

A Prágába utazó vagy onnan induló utasoknak a Malév ugyancsak bruttó 99 eurós egyirányú repülőjegyeket kínál, hiszen a diszkont légitársaságnak Prágából tíz olyan célállomása van, melyekre a Malév menetrendszerinti járatokat biztosít. Az utasokat a magyar légitársaság budapesti bázisán keresztül juttatja el célállomásukra.

A Malév a fentieken túl ferihegyi reptéri indulással közvetlen menetrend szerinti expressz buszjáratokat is ajánl Budapestről Pozsonyba és Kassára, melyekre ugyancsak az utazási irodáknál lehet helyet foglalni.

A Budapesten keresztül történő utazás a Malév szerint ideális mindazok számára, akik SkyEurope jegyükkel Szlovákiába vagy Ausztriába szerettek volna eljutni, ám a diszkont légitársaság felfüggesztett üzemelése miatt ez számukra most nem lehetséges.

forrás: www.turizmusonline.hu , további info: http://t