Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Strandra Magyar! Magyarországi Strandfesztivál
2009. június 05.

Június 27. és július 5. között rendezik meg a Strandra Magyar! magyarországi Strandfesztivált a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében. A Fesztivál kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át országszerte közel 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába biztosít belépést!

Az esemény – amely jól illeszkedik a Kulturális Turizmus Éve „Itthon láss csodát!” belföldi szlogenjéhez – célja, hogy a hazai utazóközönség jobban ismerje meg és próbálja ki a hazai termál- és gyógyfürdőket, és fedezze fel újra a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket. A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak, továbbá a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

A strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül is többen vállalták, hogy az akció keretében kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket.
További információk, valamint a programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadott programfüzetben érhetők el.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország