Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hogy néz ki a legszebb szállodai szoba?
2009. május 01.

A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodaszövetség (MSZSZ) 2009-ben negyedszer hirdeti meg az év szállodaszobája versenyt, amelyre 3, 4 és 5 csillagos kategóriában lehet nevezni augusztus 19-ig.

A Turizmus Kft. közlése szerint bármely, 2004. január 1. után átadott új építésű vagy felújított szállodaszoba pályázhat. A versenybe kizárólag standard, kétágyas szoba nevezhető. Nem nevezhető olyan szoba, amely az előző pályázatokon 1-3. helyezést ért el.

A jelentkezőnek rendelkeznie kell magyarországi működési engedéllyel, illetve érvényes osztályba sorolással.

A szállodák pályázati anyaga szeptember 15-től tekinthető meg a Turizmus Kft. weboldalán, szeptember 15. és október 30. között az internetes szavazók ugyancsak itt adhatják le szavazataikat. Az idén a nagyközönség is szavazhat. Az így elnyert pontszámok és az MSZSZ által felkért szakmai zsűri értékeléséből összegződő pontszámok alapján alakul ki a végeredmény. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az MSZSZ téli közgyűlésén kerül sor.

A szavazólap négy szempont szerint kér minősítést, 1-10-ig terjedő pontozással. A szempontok között szerepel az esztétikum, design, a használhatóság, kényelem, a kreatív megoldások és az összhatás.

A kategória győztesek oklevelet kapnak, amelyet a szálloda lobbijában kitehetnek, a címet pedig marketingkommunikációjukban felhasználhatják. A győzteseket a következő évi MSZSZ-tagdíjukból 50 százalék kedvezmény illeti meg.

Tavaly az ötcsillagos szállodák közül az első a debreceni Hotel Divinus lett, a második a budapesti MaMaison Andrássy Hotel, a harmadik pedig a Budapest Marriott Hotel volt. A négycsillagosok között az első a Buda Castle Fashion Hotel volt, a második helyen a Hédervár Kastélyszálloda, a harmadikon a zalakarosi MenDan Thermal Hotel és Aqualand végzett. A háromcsillagos kategória győztese a harkányi Hotel Baranya lett, a második helyen a budapesti Promenade City Hotel végzett, a harmadik pedig a bánki Tó Wellness Hotel lett.

forrás: www.Stop.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország