Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ütős kiállítás a Hungexpo-n
2009. február 03.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban február 12. és 15. között megrendezésre kerülő, idén már négy flottából álló 18. Budapest Boat Show legnagyobb újítása kétségtelenül az I. Golf Expo lesz. Magyarországon ugyanis eddig még soha nem rendeztek golfkiállítást, pedig a Holdat is megjárt sportág az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, számos beruházás valósult meg az utóbbi időben.

A visszajelzések alapján a szakma, a kiállítók és az érdeklődők is nagy örömmel fogadják a kezdeményezést.
A Magyar Turizmus Zrt. is fontos feladatának tartja a golfturizmus népszerűsítését, ezért az eseményen turisztikai információkkal várja az érdeklődőket, továbbá a kiállítás szakmai napjának szervezésében is közreműködik.
A kiállításon bemutatkoznak a golffal kapcsolatos szolgáltatások, a golfcikkeket gyártó cégek és a magyar golfpályák, valamint újdonságokkal, kiegészítőkkel, felszerelésekkel is várják nem csak a golfozás megszállott híveit.
Az esemény szervezői nem hagyták figyelmen kívül a mondást, hogy a gyakorlat teszi a mestert, ezért bárki ingyen tesztelheti tudását a pavilonban felállított 100 négyzetméteres, 9 lyukú „putting green-en” (Putt: a greenen alkalmazott gurító ütés, Green: a lyuk körüli finomra nyírt füves terület, ahol a labdát gurítják (puttolnak)), de akár üzleti tárgyalásokat is lebonyolíthatnak a helyszínen. A látogatók a golfszimulátort is kipróbálhatják. A világon egyedülálló infravörös "labdanyomkövető" rendszernek köszönhetően az érdeklődők bármely adathoz hozzájuthatnak az elütött golflabdával kapcsolatban.
Február 12. és 15. között a Budapest Boat Show és a Golf Expo mellett, ugyanazzal a belépőjeggyel a Karát ékszerkiállításra és a Karaván Szalonra, a négy keréken töltött szabadság híveinek közkedvelt rendezvényére is ellátogathatnak az érdeklődők.
További információ: www.golfkiallitas.hu

forrás: www.turizmuspanorama.hu