Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Akcióval debütál a Lufthansa Italia
2009. január 29.

A Lufthansa bejelentette, hogy a Lufthansa Italia légitársaság indulásának alkalmából rendkívüli árakon kínálja repülőjegyeit valamennyi utasa számára. A Milánóba utazók szerdától február 10-ig mindössze 26.600 forintos áron vásárolhatnak repülőjegyet, ráadásul most egy jegy áráért kettőt ad a légitársaság.

Az indulás időpontját az utas rugalmasan maga választhatja meg. Jegyek a www.lufthansa.com oldalon és az utazási irodákban foglalhatók.
Az akciós kínálaton kívül már valamennyi Lufthansa Italia járatra elérhetők a jegyek, egy oda-vissza út 25.900 forinttól foglalható, amely magában foglalja az adókat és illetékeket is, ráadásul ezek a jegyek időkorlátozás nélkül vehetők igénybe.
A Lufthansa Italia első járata LH 1790-es kóddal február 2-án 6.15-kor Milánóban száll fel, s Barcelonába tart majd. Az LH1770-es kódjelű második járat 35 perccel később indul Párizsba. Az új légitársaság további járatokat indít március elején Brüsszelbe, Budapestre, Bukarestbe és Madridba. A nyári menetrend március végi életbe lépésével pedig London (Heathrow) és Lisszabon bővíti az úticélok számát.

forrás: www.turizmuspanorama.hu