Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Útifotó 2000 - Pályázati felhívás
2001. január 10.

A www.NagyUtazás.hu címen elérhető internetes utazási portál site és a www.ulysses.hu címen elérhető utazási magazin útifotó pályázatot hirdet. A pályázatra beküldhető minden két évnél nem régebben, itthon vagy külföldön készült turistafotó. Tematikai megkötésünk csupán annyi, hogy a képek szervesen kapcsolódjanak az utazáshoz, a nyaraláshoz.

A legjobb harminc felvételből fotókiállítást rendezünk. Az első három helyezett nagy értékű utazást nyer és a legjobb fotó része lesz a NagyUtazás.hu óriásplakátjának, mely egy hónapig 400 plakáthelyen lesz látható országszerte.

A fotók lehetnek fekete-fehér vagy színes felvételek, sorozatok vagy egyedi képek. Minden esetben kérjük azonban, hogy a képek hátulján jól olvashatóan tüntessék fel a kép készítőjének nevét és a kép címét, és azt, hogy hol készült a felvétel. Sorozatok esetében értelemszerűen tüntessék fel a képek sorrendjét. Egy képsorozat maximum öt felvételből állhat. Egyedi fotónál mennyiségi megkötés nincs.

A pályamunkákat egységesen 18x24 cm-es méretben, keret és felkasírozás nélkül kérjük beküldeni.

A pályázatra digitális technikával készült felvételek is beküldhetőek, de ebben az esetben is követelmény a 18x24 cm-es méret 300 dpi felbontás és min. 24 bites (TrueColor) színmélység mellett. Az igy készült felvételek csak abban az esetben küldhetőek be, ha alkotójuk egy a szervezők által szerkesztettet nyilatkozatot aláír, mely szerint ő a fotó készítője. A zsűri által kiválasztott képekről saját költségünkön készítjük el a megfelelő méretű nagyítást, és mi gondoskodunk a képek keretezéséről is. A díjnyertes illetve a kiállításra kiválasztott képek negatívját a nagyítások elkészítésének idejéig bekérjük majd azok készítőitől.


A képek beérkezési határideje: 2001. február 20.
A pályázatokat erre a címre kérjük:

NagyUtazas.hu,
1117 Budapest,
Budafoki út 111.

A borítékra kérjük jól láthatóan írják rá: ÚTIFOTÓ 2000

A nyerteseket és a kiállításra kiválasztott képek készítőit postán illetve telefonon értesítjük, ezért kérjük, hogy a pontos azonosításhoz és a későbbi értesítéshez szükséges adatokat, (név, cím, telefonszám, e-mail cím) egy a képekhez mellékelt rövid levélben írják meg.

A fotókiállítás helyszíne:

Hotel Liget Budapest lesz, VI. ker. Dózsa György út 106.

Nyilvános eredményhirdetés az Utazás 2001 kiállításon lesz.

A díjátadásra a fotókiállítás megnyitójával egybekötött fogadáson kerül sor. A díjakat a Marokkói Királyság budapesti nagykövete adja át.

A fotópályázat szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket szerzői jogdíjak nélkül, de a szerző nevének feltüntetésével publikálják azInterneten és felhasználják azokat különböző utazási prospektusokban.

A pályázatra beérkezett felvételek készítőinek adatait a szervezők bizalmasan kezelik, azt harmadik fél számára nem szolgáltatják ki. A nyeremények adó- és illetékmentesek, ám a felajánlott utazások készpénzre nem válthatók át.

Díjfelajánlók:

Mare Nostrum Kft.
Safari Travel
Ariadne Travel

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseiket telefonon a(20) 9712 823-as számon vagy e-mailben az africa@nagyutazas.hu címen tehetik fel.

Sok sikert kíván a NagyUtazás.hu és az Ulysses.hu csapata.

Figyelem! A pályázaton nem vehetnek részt a kiíró internetes siteok, és a támogató cégek és szervezetek munkatársai, és azok rokonai.