Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bézs varázs
2000. december 14.

A bézs smink különféle árnyalatai - a gyöngyházfénytőla mély barnáig - a természetességet és a tisztaságot erősítik. Asminkszakmában ezért is hívják természetes sminknek ezt az alapvetően hétköznapi,ám annál rafináltabb smink típust. A természetes smink finoman elfediarcunk apró hibáit, viszont ízig-vérig felerősíti - visszafogottabb stílusjegyeimiatt - a bennünk rejlő nőiességet. Az alapozás után a lényeg a szemhangsúlyozása:

A halánték felé egyenletesen felvitt szemhéjpúder,melyet az igézőbb hatás kedvéért finoman összedolgozhatunk, majd a szemalatti vonalat is árnyékolhatjuk az azonos színnel.

A színválasztás személyiségünktől és az alkalomtólis függ. A barna minden árnyalata hétköznapokra, a csillogóbb, fényesebb bézsekaz ünnepi alkalmakra valók.

A természetes smink rafinériája: a szem feltűnőennagy hangsúlyt kap úgy, hogy közben a smink alig észrevehetően ragyog aszem körül. A természetes elegancia, amikor sminkünk észrevétlen, de atekintetünk varázsos és ellenállhatatlan. Végezetül a járomcsontunkra rózsaszínpírt tegyünk, ami még a legmakacsabb fáradság-tünetet is eltünteti.Arcunk friss lesz és üde. Ajkunkat csillogó bézs vagy mályva szájfénnyeltehetjük szexivé.

Alexa Naka