Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Punklook
2000. december 14.

A Sex Pistols és a Punk generációjának nagy öröméreaz ún. Punk Look második fénykorát éli. Ez a másodvirágzás sokkal kifinomultabb és patinásabb, mint egykor a 80-as évek elején. Szegecses öv,bőr és skótkocka, flitterek és aprócska táskák jellemzik a 2000-2001-esév punk stílusát. Igaz, kissé konszolidálódtak a kiegészítők, finomabbak lettek a vonalak, de az összhatás a nagyobb rétegeknek is lehetővé teszi a hordhatóságot.

Ha emlékszünk még Versace híres ruhakölteményére,amelyet hatalmas biztosítótűk tettek nagyon szexivé - Liz Hurley ebben a ruhábanvált szexszimbólummá - vagy a szegecsekre, melyek fellelhetőek voltak a különfélekiegészítőkön és ruhadarabokon, mint a kézen, nyakon, vállon, háton, noakkor egyenesben vagyunk. A szegecsek nagyon hálás és mutatós kiegészítők, de csínján kell bánni velük.

A kevesebb az több, mondhatnánk - jogosan - hiszen a túlburjánzó szegecsinvázió inkább viszolygást kelt, mint bámulatot. Ha, kedves olvasó, vonzódsz a vadabb kiegészítőkhöz, akkor most iziben be kell szerzned egy jó kis szegecsövet, vagy szegecses bőrkarpántot, estetleg flitterrel díszített szegecs nyakörvet. Igaz, ez utóbbi egy kicsit veszélyesebb, hiszen viselőjének személyisége nem marad véka alá rejtve. Tehát ne feledd, a Punk Look meghatározó irányvonala az agresszív elegancia, melyben a vadság finoman párosul a nagyon nőies vonalakkal.

Alexa Naka