Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A Club World osztály nyerte a "legjobb üzleti osztály" díjat
2008. június 17.

A British Airways a legjobb tengerentúli légitársaság

A Brit Nemzeti Légitársaság, a Magyarországról Londonba naponta három járatot üzemeltető British Airways nyerte el a tekintélyes OAG (Official Airline Guide) nemzetközi utazási és szállítmányozási információs szervezet által 26. alkalommal kiosztott „Legjobb Tengerentúli Légitársaság”, valamint a „Legjobb Üzleti Osztály”díjat. Ez utóbbi címet a légitársaság a Continental Airlines-tól hódította el, amely eddig öt éven keresztül birtokolta ezt az elismerést.

“Nagyon örülünk, hogy az idén légitársaságunk nyerte el „A Legjobb Tengerentúli Légitársaság” valamint a „Legjobb Üzleti Osztály” címet is. Ezen díjak jól mutatják utasaink elégedettségét és bizalmát a 2006 novemberében bevezetett új generációs Club World osztályunk iránt.” – mondta Anna Ingham-Grant a British Airways Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelős kereskedelmi igazgatója.

Az új Club World, amelyet a British Airways egy több millió dolláros befektetési program keretében valósított meg, lehetővé teszi az utasok számára egy olyan személyes környezet kialakítását, amely ötvözi az otthon és a munkahely kényelmét, de pihenésre is egyaránt alkalmas.

Az Club World kabinban ennek megfelelően szélesebb, kényelmesebb és „Z” pozícióba is állítható ágy található, emellett az ülésben egy tároló rekesz áll az utasok rendelkezésére olyan tárgyak elhelyezésére, mint a laptop, a kézitáska, vagy a cipők. Az utasok két étkezés között válogathatnak a Club Étkező (Club Kitchen) által kínált snack-ek, édességek és italok széles választékából, mindemellett pedig a fedélzeti audio és videó szórakoztató programok széles kínálatából is kiválaszthatják a nekik legjobban tetsző filmet vagy zenét.

A Club World, amely bevezetése óta számos nemzetközi design és légiközlekedési ipari díjat nyert el, most már az ausztrál utasok számára is elérhető a Sydney-London járatok fedélzetén.

Az új Club World a Boeing 777-es repülőgépek közül elsőként a London Heathrow-(Abu-Dhabi)-Muscat útvonalon közlekedő járaton kerül bevezetésre, a tervek szerint azonban a jóváhagyási eljárást követően szeptemberben a többi 41 Boeing 777-es repülőgépen is elérhető lesz majd az új Club World osztály. Az ülések teljes installációja 14 hónapot vesz igénybe.

forrás: British Airways