Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Könyvajánló: Tér és illat
2000. október 09.

A Feng-shui, az ősi kínai térrendezés tana, művészete, amely az ember és környezete közt fennálló bonyolult hatásrendszert írja le, oly módon, hogy tanításai, tanácsai alapján mindenki megértheti, kialakíthatja saját környezetét, úgy, hogy a személyiségére szabott, legkedvezőbb hatások közt éljen, harmóniában életterével.

Lehetetlen lenne leírni pár mondatban az ősi tudás, a Feng-shui, végtelenül egyszerű, ám napjainkban valamiért feledésbe merült törvényszerűségeit. Ezért jelenik meg több könyv is mostanában, főként a lakberendezés, és térszervezés témakörében. Ez a könyv társai közt egyedülálló módon, főleg az illatok és életünk kölcsönhatásaival foglalkozik. 

Ki ne vágyódna kellemes illatok között, éltető közegben élni? Az illat megbízható közvetítő, így Lin az orrunknál fogva vezet bennünket. Szívesen megosztja velünk a mindenségről szerzett tudását, beleértve az illatok szertartásos használatának módját. Bevezet a szellemi és a lelki gyarapodás rejtelmeibe. A könyvhöz tartozó 7 db-os natural illóolajkészlet már kapható az bioboltokban és üzletekben! A szexcsakrákhoz tartozó illóolajat a könyvhöz is mellékelték, ez kissé rámenős, ám bevált üzleti fogás, ám a könyv valós értékeit nem csökkenti. Sőt.

Édesvíz kiadó 1650 Ft, illatmintával

Eleven