Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Megérkezett az egymilliomodik Malév utas
2008. május 20.

A Malév a tavalyi évhez képest öt nappal korábban, május 16-án köszöntötte egymilliomodik menetrend szerinti járaton utazó fizető utasát.

A számítógépes rendszer által kiválasztott szerencsés utas, Jakab Erzsébet a Malév 763-as számú járatával Stockholmból érkezett, ahová a Malév a nyári menetrendtől kezdődően a hét öt napján napi kettőre emelte járatainak számát. A Malév utasainak száma – folytatva a tavalyi pozitív trendet – továbbra is növekszik, az első negyed évben mintegy 6 százalékkal utaztak többen a légitársaság járatain a tavalyi év azonos időszakához képest. Számos célállomáson regisztrált utasszám-növekedést a légitársaság. Az év első négy hónapjában különösen kiemelkedő volt a forgalom bővülése többek között Velence (+65%), Várna (+47%), Madrid (+41%), és Helsinki (+27%) tekintetében.

A járat telítettségi mutatók alapján a 2008-as év első négy hónapjának legeredményesebb célállomásai: Athén, Brüsszel, Tel Aviv és Frankfurt. A Malév utas számának növekedését többek között a több mint egy éves oneworld tagságának is köszönheti, amely által a légitársaság egy a világot behálózó értékesítési hálózat részévé vált. Ez közel 3,5 milliárd forint többletbevételt generált a légitársaságnak a tagság egy éve alatt. A kilenc partner légitársaság pedig több mint 65 ezer utast hozott a Malév fedélzetére 2008. április 1-jéig.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország