Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Újdonság az easyJet-nél
2007. december 26.

Az easyJet bővítette egy éve bevezetett Gyors Beszállás szolgáltatását, a légitársasággal utazók mostantól a Gyors Beszállás Plusz szolgáltatást is igénybe vehetik számos repülőtéren.

Az új szolgáltatás kombinálja a Gyors beszállást - amely szolgáltatással az utasok egy csekély plusz költség ellenében az első 30 között szállhatnak be a gépbe, így nagyobb eséllyel választhatják ki elsőként helyüket - egy személyre szabott check-in szolgáltatással.

A Gyors Beszállás Plusz szolgáltatás a légitársaság egyre növekvő hálózatán belül számos repülőtéren elérhető lesz. Az új szolgáltatást az online foglalás során lehet igényelni, amelyet a foglalást visszaigazoló e-mailben tüntetnek fel. A szolgáltatást igénybe vevő utasok számára külön kijelölt, ún. Gyors Beszállás Plusz check-in pult áll rendelkezésre, majd pedig egy külön csoportba osztják őket a beszállókártya kiállításával egyidőben. Az utasoknak indulás előtt 25 perccel kell a kijelölt kapuhoz érkezni, hogy a többi utas előtt szállhassanak fel a gépre (a kerekes-székes utasok kivételével).

A Gyors Beszállás Plusz szolgáltatást az online foglaló utasok közül az első 30 veheti igénybe. A szolgáltatás díja az út hosszától és az indulási repülőtértől függően változik.

forrás: www.turizmusonline.hu