Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Helyfoglalást vezet be a Wizz Air
2007. szeptember 24.

Természetesen nem arról van szó, hogy a Wizz Air feladná a jól bevált 'free seeting' koncepcióját, azaz a szabad helyfoglalást. A légitársaság a két legnagyobb lábtérrel rendelkező sorban (12 és 13) található üléseket ajánlja fel előzetes foglalásra.

Az új szolgáltatást a Wizz Air egy hétig sikeresen tesztelte Budapest-London járatain, mostantól pedig már a teljes útvonalhálózaton foglalhatók ezek a székek. Az ajánlat az október 29. utáni utazásokra érvényes.

A lefoglalt ülés ára 1300 Ft amennyiben az internetes foglalással együtt kerül kifizetésre, utólagos (call centeren keresztüli, vagy repülőtéri) vásárlás esetén pedig 2600 Ft-ot számol fel a légitársaság. Így most még kényelmesebben utazhatnak azok, akik előre lefoglalják a fenntartott ülőhelyek valamelyikét, hiszen garantáltan oda ülnek, ahová szeretnének.

Az idén a Wizz Air több, új szolgáltatást is bevezett, annak érdekében, hogy az utasok könnyedén személyre tudják szabni helyfoglalásaikat és csak azért fizessenek, amit ténylegesen igénybe is vesznek. Az új szolgáltások között szerepel az elsőbbségi beszállás, a foglaláson belül vásárolható utasbiztosítás és a ténylegesen feladott poggyász után fizetett csomagdíj egyaránt.

forrás: www.WizzAir.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország