Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Átadták az egymilliomodik üdülési csekket
2007. július 27.

Tegnap Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és Karácsony Mihály, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány elnöke átadta az idei év egymilliomodik kedvezményes üdülési csekkjét, amelynek tulajdonosa egy 11 éves pécsi kislány.

Az Arany Üdülési Csekk tulajdonosa a Magyar Posta Zrt. egyik pécsi alkalmazottjának kislánya, aki édesanyja jogán veheti igénybe a szolgáltatásokat. Országszerte már több mint 8000 elfogadóhelyen 17 fajta szolgáltatást lehet igénybe venni kedvezményes üdülési csekkel.

Az idei évben - az előző év hasonló időszakához képest - csaknem kétszer annyi kedvezményes üdülési csekk talált gazdára. A gazdálkodók eddig több mint 20 milliárd forintért vásároltak az üdülési, pihenési, kikapcsolódási, betegség megelőzési, egészség megőrzési, szabadidősport szolgáltatásoknál felhasználható kedvezményes üdülési csekket. Ez a dinamizmus a beváltóhelyek forgalmán is tapasztalható.

Ebben az évben már 10 milliárd forint értékben használták fel üdülési csekkjeiket a kedvezményezettek. Egy évvel ezelőtt - hasonló időszakban - 5 milliárd forint bevételt jelentett az elfogadóhelyek számára.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország