Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Újra Budapesti Nyári Fesztivál
2007. május 10.

Június 8. és szeptember 2. között a Szabad Tér Színház Kht. szervezésében a Margitszigeten és a Városmajorban lévő Szabadtéri Színpadokon három hónap alatt közel 70 előadásra kerül sor. A programok között musical, vígjáték, balett, koncert, operett és tánc, valamint gyermek eladások is lesznek. Egy-egy produkciót több alkalommal is megismételnek.

A Margitszigeten ősbemutatóként a Drakula c. magyar musicalt viszik színre augusztusban négy alkalommal, Elton John -Tím Rice Aida musical változatát Oláh Ibolya címszereplésével a Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Budapesti West End Színház közös produkciójában júliusban láthatja a közönség. Ezeken kívül a Jekyll és Hyde, a Jézus Krisztus szupersztár, A három testőr musicaleket, valamint a 100 tagú Cigányzenekar, a XII. Duna Karnevál Gálaest, Al Di Meola & Midsummer Night Quartett, a Cotton Club Singers és a Klezmer Magic koncertje, az ExperiDance: Nagyidai cigányok c. táncestje, valamint ír steptánc show is lesz a műsoron. Az eladások előtt a Margitszigeten a BKV 26-os busz járata sűrítve üzemel, s az eladások után színházi buszjáratokat indítanak, amelyekre az aznapi színházjegyek buszjegyként lesznek érvényesek. A Városmajori Színházban a három hónap alatt vasárnap délelőttönként 11 órai kezdettel gyermek eladásokra várják a kicsiket. Itt is játszanak musicaleket, és A vén budai hársfák címen nosztalgia estre is sor kerül.

Ha valaki három előadásból álló jegycsomagot vásárol, 10%-os kedvezményben részesül. Jegyek az ismert jegyirodákban kaphatók, és ONLINE jegyvásárlásra is lehetőség nyílik.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország