Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Megállapodás született a British Airways és a légiutaskísérők szakszervezete között
2007. január 29.

A British Airways üdvözli a TGWU szakszervezet sztrájk törlésére vonatkozó döntését

Megállapodás született a British Airways vezetése és légiutaskísérők szakszervezete között. A megállapodás értelmében a TGWU szakszervezethez tartozó légiutaskísérők nem tartják meg a keddre és szerdára tervezett sztrájkot és elállnak a további két, egyenként 72 órás munkabeszüntetéstől is.

"Nagyon örülünk annak, hogy a szakszervezettel folytatott hosszas és korrekt tárgyalások eredményre vezettek, így megszűnik a sztrájk fenyegetettség British Airways-nél." - mondta Willie Walsh, a légitársaság vezérigazgatója.

"A British Airways mindig is kiemelt jelentőséget tulajdonított a légiutaskísérők fedélzeti szolgáltatásban betöltött szerepének. Hiszek abban, hogy ez a megállapodás szilárd alapokat terem ahhoz, hogy utasaink fedélzeti kiszolgálásának színvonalát még az eddigieknél is magasabb szintre fejlesszük." - tette hozzá az igazgató.

"Sajnos a megállapodás kissé későn jött menetrendünk zavartalan fenntartásához, de kollégáink mindent megtesznek annak érdekben, hogy holnap és szerdán minél több járatunk a szokásos menetrendnek megfelelően induljon útnak."

"Ennek ellenére ezeken a napokon utasaink tapasztalhatnak még kisebb-nagyobb fennakadást üzletmenetünkben, ezért továbbra is célszerű az utazás megkezdése előtt a ba.com oldalon tájékozódni járataink menetrendje felől." - mondta Willie Walsh.

forrás: British Airways