Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tirol, az öt gleccser vidéke
2007. január 22.

Az enyhe időjárás sem veszélyezteti a tiroli gleccserek síelésre is alkalmas hófedte csúcsait - derült ki azon a pénteki sajtótájékoztatón, ahol az öt gleccser (Kaunertal, Pitztal, Sölden, Stubaital Hintertux) mutatkozott be a sajtó képviselői előtt.

A síelni vágyóknak további pozitívum, hogy a felvonók 3 400 m magasságig közlekednek, valamint tavaly befejeződött az a 17 millió eurós beruházás is, amely fűthető ülésekkel rendelkező felvonót eredményezett a sport szerelmeseinek.

A pályák állandó, jó minőségéről hóágyúk gondoskodnak. A sport mellett további lehetőségek csábítják a turistákat: kulturális rendezvények, szórakoztató események, csodálatos túraútvonalak, jégbarlangi kirándulások vezetővel, wellness programajánlatok, rangos sportversenyek, és nem utolsó sorban kedvező árak. Az érdeklődők a www.gletscher.tirol.at oldalon tájékozódhatnak a konkrét ajánlatokról.

A helyi idegenforgalom számára a magyar vendégek komoly célcsoportot jelentenek. A magyar vendégéjszakák 10%-a ugyanis Tirolban realizálódik. Honfitársaink 2006-ban 130 millió eurót költöttek el tiroli látogatásuk során.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Ausztria