Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Új szolgáltatások a Wizz Airnél
2007. január 18.

A Wizz Air diszkont légitársasága a 2007-es évben új, továbbfejlesztett szolgáltatásokat vezet be.

Az elsőbbségi beszállítás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatást igénybe vevő utasok az elsők között szálljanak a fedélzetre és válasszák ki ülőhelyeiket. Ez a szolgáltatás jelenleg Budapest, London-Luton és Gdansk repülőtereken érhető el, utasonként 1300 forintért.

A Wizz Air ezt a szolgáltatást folyamatosan kiterjeszti majd útvonalhálózatának többi repülőterére is, és hamarosan a légitársaság honlapján, előre is megvásárolható lesz.
Nem változik a Wizz Air jelenlegi gyakorlata, hogy kisgyermekes és fogyatékkal élő utasainak automatikusan biztosítja az elsőbbségi beszállítást.

A másik újdonság az utas- és poggyászbiztosítás, amely most már a helyfoglalással együtt vásárolható meg. Az utasbiztosítási csomagok, amelyeket az AIG biztosítótársaság a Wizz Air számára dolgozott ki, a helyfoglalási folyamaton belül választhatók ki és a helyfoglalással együtt kifizethetők.

Ezzel egyidőben a Wizz Air a reptéri utaskiszolgálási folyamatok hatékonyságának növelése érdekében is új intézkedést vezet be. Az első csomag továbbra is ingyen adható fel, a második és minden további feladott poggyász kezeléséért az utasnak díjat kell fizetni. A csomagonkénti díj 1300 forint on-line, helyfoglalással együtt történő fizetés esetén, utólagos fizetéskor 2600 forint. Az intézkedés január 15-től lépett életbe és minden utasra vonatkozik.

Az új intézkedések nem változtatják meg a 20 kg feletti csomagok túlsúlyára vonatkozó pótdíjat.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország