Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00
Foglalás
4509
Külföldi szálláshely
Bellevue Hotel 4****sup (Cesky Krumlov, Csehország)
A számlázási adatokat csak akkor kitöltenie, ha a foglalás megvalósulása esetén nem a saját nevére kéri a számlát.
   

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelezi az elutazásra, de biztosítja arról, hogy az utasok nevére a helyek pontosan legyenek lekérve.

Ha kiválasztotta az elképzelésének legmegfelelőbb utazási dátumot és célállomást, most elkészítheti utazásának ajánlatkérő nyomtatványát majd tájékoztatást kap arról, hogy a kiválasztott és az Ön által összeállított utazás pontosan mennyibe fog kerülni a járulékos költségekkel (pl. repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás) és a különböző felárakkal (amennyiben kéri pl. tengerrenéző felár, egyágyas felár, stb...) együtt.

A pontos kalkulációhoz szüksége lesz az Ön és az Önnel utazók adataira is, mivel különböző korkedvezményeket vehet igénybe. Kérjük, hogy a szükséges adatokat pontosan adja meg, mivel az elkészített dokumentum alapján kollégáink pontos árajánlatot és előzetes foglalást készítenek az Önök részére.

Miután elküldi nekünk jelentkezési lapját a rendszer egy automatikus választ küld Önnek. Ezt célszerű kinyomtatni és megőrizni.

Kollégáink ellenőrzik, hogy a kiválasztott útra az út szervezője rendelkezik-e szabad férőhelyekkel és hamarosan * elküldik Önnek az Előzetes foglalást mely tartalmazza majd az útra vonatkozó pontos árajánlatot és adatokat  valamint a további teendőket.

A jelentkezési lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a jelentkezésére küldött Előzetes foglalásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. Ön eldöntheti, hogy milyen módon kívánja majd a számlát kiegyenlíteni. Ennek lehetőségeiről itt olvashat.

*A nyári időszakban a visszaigazolás 48 órát is igénybe vehet, de általában a jelentkezést követő 24 órán belül meg fogja kapni kollégáink visszaigazolását.
Amennyiben 48 órán belül mégsem kapna visszaigazolást, az valószínűleg technikai hiba, ugyanis bizonyos e-mail szolgáltatók, vagy vállalati rendszerek szűrik az e-mail-eket.

ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: