Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Világkártyák
2009. január 13.

Barangoló kártya

A Barangoló kártya egy olyan univerzális hívókártya, amely külföldön és belföldön egyaránt használható. Amellett, hogy a szabadság és a biztonság érzését nyújtja tulajdonosának, segítségével rendkívül kedvező percdíjakért, vezetékes minőségen telefonálhat és faxolhat szinte bárhova a világban, illetve internetezhet is, a kártyán szereplő összeg erejéig.

A Barangoló kártyákkal távszavazhat, hívhat emelt díjas hívószámokat nemcsak itthonról, hanem az országhatáron túlról is. A hívás díja nem terheli telefonszámláját!

A Barangoló Kártya előnyei
 
  • vezetékes minőség
  • kedvező nemzetközi percdíjak
  • másodperc alapú elszámolás
  • telefonálhat, faxolhat, internetezhet, távszavazhat
  • feltölthető Interneten keresztül
  • több mint 40 külföldi országban használható


Barangoló kártyával azokról a készülékekről is telefonálhat, amelyekről a kimenő hívások korlátozva vannak, vagy teljes egészében le vannak tiltva. A Barangoló kártya lehetővé teszi akár belföldi, akár külföldi telefonszámok hívását, még az egyirányúsított telefonvonalakról is. Nem kell belépés díjat, és kapcsolási díjat fizetnie. A kártya a hátoldalon feltüntetett időponton belül, a feltüntetett érvényességi idő szerint érvényes.

Kedvezőbb percdíjak Erdélybe és az Európai Unióba!

Barangoló kártyájával 2006. június 1-től Erdélyt az eddigieknél még kedvezőbben hívhatja. Az erdélyi megyék (Arad, Beszterce, Bihar, Brassó, Fehér, Kolozs, Hargita, Hunyad, Káránszebes, Kovászna, Máramaros, Maros, Szatmár, Szeben, Szilány, Temes) vezetékes telefonjai az akció ideje alatt a (06 1) 480 1775 budapesti behívószám hívásakor 29 Ft/perc*díjon érhetőek el.

Az igen kedvező 11 Ft/perc* díjon tudják az Európai Unió újabb országainak (Belgium, Dánia, Észtország, Görögország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország) vezetékes számait is elérni.

* Helyi tarifás behívószámon kezdeményezett hívások esetén

További információért hívja belföldön Magyarország egész területéről a 1425-ös vagy a 06 80 50 1255-ös, ingyenesen hívható számokat, külföldről az adott országnak megfelelő Hungary Direct hívószámot.