Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lejártak az akciók, drágul a külföldi pénzfelvétel
2012. szeptember 17.

A hétvégével kifutott az FHB külföldi készpénzfelvételi kedvezménye, és már az Erste saját kinti hálózata sem vehető díjtalanul igénybe. A Volksbank a külföldi pénzfelvételnél a fix díjat novembertől 50 százalékkal emeli.

A külföldi készpénzfelvételre hirdetett akciók mostanra lefutottak. Meghosszabbításukat sem a Budapest Bank (BB), sem az FHB nem jelentette be. A BB az ingyenes kinti ATM-használatot csak a nyár végéig, az FHB pedig az előző hétvégéig tartotta fenn.

A kínálatot áttekintve látszik, hogy a bankok többségénél ősszel már többe kerül, ha valaki külföldön készpénzhez akar jutni (az aktuális díjakat itt nézheti meg). Az Ersténél a díjmentességet a kedvező hazai saját automatás díjak váltották fel. Tartja azonban még magát a Citibank, bár a korábbi kettő helyett havonta csak egy tranzakció ingyenes. A többinél viszont elég csekély, mindössze száz forintos a drágítás. A CIB összegében ugyanennyivel emelt, ami azonban az alacsonyabb díjak miatt nagyobb mértéket jelent.

Az OTP mai dátummal tett közzé új kondíciós listát, de a kártyahasználat költsége nem változott (új PIN-kód igényléséért kérnek ezentúl 500 forintot). A Volksbank sem drágított még, de november elsejétől a fix összegnél 50 százalékkal emelnek. forrás: www.azenpenzem.hu