Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Abbázia + RCI HELP!!!

Holly, 2003. február 05. 23:15
Kérek mindenkit, aki ismeri ezeket a cégeket és hasznos információkat tud segítsen!!! ÁTVERÉS???
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (80 találat)
erdekel, 2007-02-22  13:52
Kedves lenewl!

Gyanítom, hogy nem csupán 200-an vannak, akik nem kellően intelligensek ahhoz, hogy megfelelően élni tudjanak a rendszer nyújtotta előnyökkel.
Valahogy mintha lasszóval sem tudnátok kellő számú intelligens érdeklődőt felhajtani. Lehet, hogy mégiscsak a rendszerben van a hiba? Netán annak magyarországi implementációjában?

Mivel bízom intelligenciádban, Neked bizonyára nem gond hogy értékesíteni áprilisi (fehér 4/2) üdülési jogomat a Club Abbáziában, amit vagy 10 éve közel 400 ezerért vettem.
Mivel az Abbázia hallani sem akar a részvények visszavételéről, Te (vagy más intelligens fórum látogató) megkapod tőlem őket 200-ért (igen, még az inflációt is lenyelem!).
Ilyen piaci körülmények között furcsállom azokat, akiknek "listaáron" tudjátok eladni az üdülési jogot. Vajon mi ez, ha nem átverés?
lenewl, 2007-02-05  10:37
Hát szerbusztok Hitetlenek!

Én egy Time Share cégnél dolgozom és üdülési jogot árulok.
Azt kell hogy mondjam csak annak átverés mindez akinek túl kevés az inteligencia hányadosa ahoz, hogy egy ilyen rendszert használni tudjon. Sokan csak azért mondjátok hogy átverés mivel nem tudjátok használni. És ez nem a mi értékesitők hibája hanem a tietek vásárlók hibája. hiszen volt mindenre időtök és segitségetek, hogy hogyan is lehet a rendszert használni.
Ti döntöttétek el azt is hogy akartok vásárolni ilyet és nem mi. Érdekes hogy van Magyarországon kb 40.000 család aki rendelkezik üdülésim joggal és ebböl kb 200 nem tudja használni. Ezek után lehet hogy elkellene gondolkozni azon, hogy nem kelllene talán picit növelni az inteligencia hányadosunk számát? Szerintem Kellene!

Jó tanulást!
Üdvözlettel: Lenewl
kiss.istvan, 2007-01-30  15:30
Sziasztok!
Az átverés folytatódik. Január 27.-én voltunk az Andrássy úton, én biztos voltam benne, hogy kamu dolog, de nejem odáig volt, azt mondták neki a telefonba, hogy egyhetes spanyol üdülést nyertünk.
Már amikor bementünk a terembe, bebizonyosodott, hogy átverés az egész, de nem akartam cirkuszt, végighalgattam őket.
Undorítóak voltak.
Üdvözlettel : Kiss István
utinyul, 2007-01-14  21:39
Sziasztok!

természetesen átverésről van szó. Aki kételkedik, annak ajánlom figyelmébe az eleddig legjobb hazai cikket a beszervezés mikéntjéről és az átverés menetéről:

http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=14934

Ajánlom, óvakodjatok ezektől a cégektől. De inkább olvassátok el a cikket és ha ezután sem értitek miért, akkor már nem érdemes magyaráznom.
nomoretimeshare, 2006-10-07  15:06
T Tulajdonosok!


Azt gondolom hogy a fent említettekben igen sok igazság van. Éppen ezért nem a rendszer ellen , viszont az igazság érdekében indítottam egy akciót ahol a tulajdonosok elmondhatják konkrétan mi is történt valójában.


A félrevezetések és a hazugságok , csalások ellen szeretnék mindent megtenni. Ügyvédi hátterem megoldott és remélem hamarosan ugyanannyi bosszúságot fogok okozni a hazudozó cégeknek és alkalmazottainak mint ők az általam felkeresett +1000 személynek.


Nem a bosszúvágy hajt hanem hogy visszakapjam a pénzem amit csalással vettek ki a zsebemből. Ez csak egy módon lehetséges, ha többen állítják azt ami igazán történt ezeken az előadásokon és elmondják egyszerűen azt ami elhangzott.


Aki meg van elégedve a rendszerrel és semmi kifogásolni valója nincs szoknak szívből kívánom , hogy egészséggel használják tulajdonukat.

Többségben az erő!

Ezúton üzenem a timeshare értékesítő cégeknek és azok alkalmazottainak, hogy a vég közeleg. Felesleges a személyem utáni érdeklődés valamint munkám megakadályozása, mivel volt rá módjuk /értelmes, mindenféle előítélet nélküli párbeszéd, többszöri megkeresés, az ígéretek betartása stb. stb./, hogy ezt megelőzzék.

Sokukat ismerem már /név, beosztás, szokásos szöveg, stb./ valamint a kártérítésre igényt tartók és bátor emberek száma már +1000. Ez semmi más mint egy időzített bomba ami ott ketyeg a vagyonuk alatt!

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy NEM a rendszerrel van problémám, hanem annak jó hazai módszerrel történő értékesítésével!

Köszönöm figyelmüket.


Kapcsolat: nomoretimeshare@freemail.hu

Kérek mindenkit itt jelentkezzen bővebb információért!

linkek: http://www.mtv.hu/cikk.php?id=100833 egy a sok közül http://www.crimeshare.org/

Ajánlom GOOGLE üdülési jog átverés, timeshare átverés stb stb
a.mak, 2006-05-01  11:05
Dobogómajorban főszezonban (piros) 19-20. hetekre szóló 6/6-os apartman családi okok miatt eladó, ár közös megegyezéssel. A hetek külön-külön is eladók. Érdeklődni: andras.mak@gmail.com
Balticum, 2006-04-15  19:09
Cancunba, 2 piros hétre szóló üdülési jog, mely az Interval International csererendszerében a világ bármely részére cserélhető, olcsón eladó.
Juhász Hajnalka, 2006-02-27  21:23
Cserszegtomaj-Dobogómajorban eladó üdülési jog piros szezonban, 19. hétre szóló 3/2-es apartman.
Hévíz Aparthotel piros szezonú üdülési jog az 51. hétre 2/2-es kategóriában eladó.
Érdeklődni: jhajni@reneco.hu
domella, 2006-02-14  17:09
Dobogómajori 46. hétre szóló, kétfős apartmn eladó! Családi okok miatt. Érdeklődni: domella@freemail.hu
Hegedusne, 2006-01-09  12:19
A 47. hétre, 2 főre apartman üdülési jogunk van az Aranybikában Debrecenben.
Mindennel meg vagyunk elégedve, de máshová is elmennénk ha már kihasználtuk a csere lehetőségeket!
hgerti@freemail.hu