Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Abbázia + RCI HELP!!!

Holly, 2003. február 05. 23:15
Kérek mindenkit, aki ismeri ezeket a cégeket és hasznos információkat tud segítsen!!! ÁTVERÉS???
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (80 találat)
Barcsikv, 2017-07-21  14:33
Èn 2012 òta nem fizetek fenntartásit . Club Holidaynél van jogom . 2011- benédesanyámat 2012- elején nagypapámat temettem el (30 éves voltam).... itt maradtam nagyimmal , nem tartottam rá igényt . Megírtam nekik de szartak a fejemre ... most jelen pillanatban bíròsági per lesz augusztusban , aki megélt hasonlòt kérem jelezze nekem !
duvica, 2015-11-17  21:14
A kérdésem a következő: 99 évre vettünk egy üdülőhasználati jogot. (Petneházi-ba kb. 6 éve) Ha nem tudjuk fizetni a fenntartás díját, akkor veszítjük a pénzünket, vagy még a behajtókat is ránk küldhetik az éves díj be nem fizetése miatt?
sakk-matt, 2015-10-08  15:17
Koszonom az infot. Megtanultam hogy ilyen ketes ugybe ( time share vetelbe SOHA nem kezdek es akit csak lehet lebeszelek rola!
info.mtka, 2015-10-08  14:39
Tisztelt üdülési jog tulajdonosok és fórumozók!

Engedjék meg, hogy pár mondatban figyelmükbe ajánljam Önöknek alapítványunkat a Magyar Timeshare Károsultak Alapítványt, mely a XI. kerületben található Budapesten. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy egyre több cég próbál belőlünk, üdülési jog tulajdonosokból megélni.
Különböző konstrukciókban üdülési heteink értékesítésével hitegetnek bennünket, melyre komoly összegeket fizetünk nekik a nagy semmiért, hiszen nem történik az ég világon semmi.
Sok esetben üdülési jog üzemeltetőjének negatív hozzáállása is problémát okoz.
Alapító társaimmal egytől- egyig üdülési jog tulajdonosok vagyunk – akik maguk is tapasztalták az évek során az ezzel járó problémákat –, munkánkat segíti szakmai területén sikeres és tapasztalt jogászunk. Az elmúlt időszak sikerei az üdülési joggal kapcsolatos vitás kérdések rendezésében arra inspiráltak bennünket, hogy mindezt a segítségnyújtást minél több üdülési jog károsult számára elérhetővé tegyük. Tapasztalatunk alapján, ha az adott témában a károsultak csoportosan lépnek fel hatékonyabb és eredményesebb ügyintézés várható. Szervezetünk az ingyenes személyes jogi tanácsadás mellett ingyenes csererendszert működtet tagjai számára. Hamarosan honlapunkon is tájékozódhat rólunk, illetve fel veheti velünk a kapcsolatot. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szervezetünk ügyfelévé szeretne válni, kérjük, keressen fel bennünket. Ez az éves alapítványi hozzájáruláson felül – mely ügyfélszolgálatunk és adminisztrációs részlegünk munkáját hivatott támogatni ( díja 3000.- Ft/év) – más költséget nem von maga után. Forduljon hozzánk bizalommal, minden kérdésre próbálunk megoldást találni. Az info.mtka@gmail.com e-mail címen várjuk leveleiket, észrevételeiket.
agikormosne, 2013-06-12  14:07
Van másik ilyen cég is, aki előre kér pénzt, de nemigen segít eladni. Nekem legalábbis semmivel nem bizonyította, hogy valamit is tett az üdülőjogom eladásáért. Az előre "pénzt" reklámköltségekre kérte? Prime Holiday Club! Vigyázni kell velük! Az Abbáziások meg olyanok, mint a pióca! Én egy másik cégen keresztül eladtam az üdülési jogomat, de ők az új tulajdonost nem fogadják el?! Milyen jogon korlátoznak a tulajdonom eladásában! Nem lehet tőlük megszabadulni, nem csinálják becsületesen, piaci szabályok szerint! Persze per lesz a dologból!
agikormosne, 2013-06-12  14:06
Van másik ilyen cég is, aki előre kér pénzt, de nemigen segít eladni. Nekem legalábbis semmivel nem bizonyította, hogy valamit is tett az üdülőjogom eladásáért. Az előre "pénzt" reklámköltségekre kérte? Prime Holiday Club! Vigyázni kell velük! Az Abbáziások meg olyanok, mint a pióca! Én egy másik cégen keresztül eladtam az üdülési jogomat, de ők az új tulajdonost nem fogadják el?! Milyen jogon korlátoznak a tulajdonom eladásában! Nem lehet tőlük megszabadulni, nem csinálják becsületesen, piaci szabályok szerint! Persze per lesz a dologból!
moncsi70, 2012-10-17  17:44
Ma sikerült egy új átverős hazudós céggel találkoznom. VIP SMART HUNGARY néven futnak. Telefonon megkerestek mert eladó üdjogom van Hévízre. Mondtam akkor nem megyek ha előre pénzt kérnek bármire is . Ilyen tárgyalásokhoz már volt szerencsém. Én már a városomból sem megyek 1 m-t sem. Nem , nem kell előre fizetni semmit. Na jó akkor némi intézni valóval összekötöttem fővárosba utazást. Egy papagáj külsejű nő invitált be és faggatni próbált mímelt intelligenciával. Pár perc után kiderült / haladjunk már.../ hogy a semmit fizetés 80 000 ft - ot takar. Mondtam a dupláját kapja utólag ha eladja. Na ez így nem volt jó neki. Ott felálltam és eljöttem.

VIP SMART HUNGARY : ukrán területen próbálkozik- mondja ő de persze csak újra a pénzed kell semmire nem vállal garanciát. Ne menj el ...
Okoska, 2012-02-14  22:54
Én is szeretném eladni a Dobogómajori D.épületben/legújabb
kék/épületben lévő 35.heti/piros/első emeleti panorámás és
erkélyes 2.fős luxus apartmanomat,melyet több mint 90.évig
minden évben fix időpontban/augusztus vége-szeptember
eleje/igénybevehető,helyben kül és beltériuszoda,szauna
jakuzzi és gyógyszolgáltatások,tenisz,lovaglás stb.Hévíz is
kis sétával/800.m./elérhető!Tel:06205374930magánsze-
mélytől! csak magánszemélyek érdeklődjenek!!l

hamz55, 2012-01-05  12:24
Nekem is van Club Dobogómajorban , 52.heti , csúcspiros Stúdió apartman , amit eladnák ! Ez mindig Szilveszterre esik ! Jó bulik szoktak lenni a Hotelben , gyönyörű a hely , a környék, Hévíz 2 km. De unalmas minden évben ugyanoda menni év végén . Ha valaki elcserélné egy nyári szünetben lévő hétre keressen .
gesztelyi321, 2011-11-14  15:56
HCH dolog!
2010.szept. 23-án vettünk jogot a Hévízi apartmanhoz,a 4. hétre,de a 2010. évre szóló fenntertási díjat már ki kellett fizetni, ezért semmit sem kaptunk, csak egy ígéretet, hogy ezen díj elletételezéseként kapunk egy hét Brác-i üdülést! Ez csak az "ablakban" volt. Akárhányszor írtunk, telefonáltunk, ez ügyben mindenki kuka volt.
Másik: üdülési jog a Füred-ben a 41. hétre(2 évi), majd ez év jun.12-én átváltottuk évi 20.hétre(ez piros), fizettünk érte +1.190.000 Ft-ot, de egyben elvállalták a másodlagos értékesítést.
Azóta szinte nem lehet a HCH-t elérni, ha bejön a telefonra valaki, akkor az nem tud semmit.
Nagy átverés az egész, addig vagy jó ügyfél, amíg fizetsz, ha náluk van a labda vagy az ígéret, akkor mehetsz a pokolba.
Most kiküldték a 2012.évi fenntartási díj fizetésére vonatkozó ajánlatukat, az engedményt figyelembevéve is arcátlan árakkal, de ha nem fizetjük be, akkor azzal fenyegetőznek, hogy adók módjára hajtják be azokat.
Nekünk már tavaly sem kellett a Füred, azért ajánlottuk fel értékesítésre, most meg kellene fizetni érte kb.100 eFt-ot.
A Hévízzel kapcsolatban elvileg és gyakorlatilag tartoznak a 2010. évi fel nem használható befizetéssel és most kérik a 2012.évi befizetést olyan áron, amivel akármikor elmehetek oda ekkora összeg fizetésével maszekban is.
Tudtok valami okosságot vagy lépjünk fel ellenük valamilyen hatóságnál pl. Fogyasztóvédelem.

Üdv:
adam_gesztelyi@upcmail.hu