Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cinnamon Dhonveli Maldives 4****

Malé, North Malé Atoll, Republic of Maldives, Maldív-szigetek
Az üdülő területén magánstrand és szabadtéri teniszpálya található. A szálloda területén szabadtéri medence és gyermekmedence található. A szálláshely területén egyéb kikapcsolódási lehetőségként fitneszlétesítmény biztosított.

12 év kor alatti gyermekek számára az úszómedence használata felnőtt kísérő nélkül nem engedélyezett.

Az alábbi kikapcsolódási lehetőségeket a szálláshely területén, vagy annak közelében lehet igénybe venni. A szolgáltatásokért esetenként külön kell fizetni.

Szobák
Helyezze magát kényelembe a 148 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár is található. A szobákhoz egy privát belső udvar tartozik. Az ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető többféle kábelcsatorna csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A privát fürdőszoba felszerelései közé tartozik ingyenes piperekészlet és bidé is.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ez az üdülő teljes körű ellátással is várja vendégeit. A teljes körű ellátás ára magában foglalja a helyszíni étkezőhelyeken elfogyasztott ételeket és italokat. Az egyes éttermekben történő étkezés, a különleges ételek, néhány ital, illetve némely szolgáltatás felár fizetését vonhatják maguk után.
Az üdülő vendégei ha megéheznek kedvükre válogathatnak a 3 étterem és a kávézó közül. Ha viszont szobájában étkezne, akkor élvezze ki a meghatározott napszakokban rendelkezésre álló szobaszerviz nyújtotta lehetőségeket. Kortyolja el kedvenc italát a szálláshelyen lévő bár/társalgó vagy tengerparti bár egyikében. Az ár magában foglalja az ingyenes reggelit.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Chavana Spa területén 4 terápiás kezelőszoba található, amelyek egy része párok számára van kialakítva. A gyógyfürdő területén masszázs, arckezelés, testtekercselés és testradír biztosított. A legkülönfélébb kezelési terápiák állnak rendelkezésre, többek között aromaterápia. 12 év kor alatti gyermekek felnőtt felügyelete nélkül nem használhatják a gyógyfürdőt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Lazuljon el, és engedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés is várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a szabadtéri medence, vagy a szabadtéri teniszpálya, vagy ha úgy tartja kedve, akkor élvezze a napsütést és a privát tengerparton. A szálláshely egyéb szolgáltatásai és létesítményei közé tartozik ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, portaszolgálat és ajándékbolt/újságos stand is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS