Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rovinj Private Apartments (ura) Apt.

Rovinj, , Horvátország
Az apartmanok a város területén szétszórtan helyezkednek el, a sziklás tengerparttól 500-1500 m-re. Központtól való távolság 300-2000 m.

Szobák
Apartmantípusok: Az apartmanok minden esetben jól felszereltek, a konyhában a létszámnak megfelelő étkészlet és evőeszköz található. Berendezésük minden esetben a tulajdonos ízlését tükrözi.
2-ágyas apartman: kétágyas hálószoba, felszerelt konyha, fürdőszoba/WC, terasz vagy balkon. Pótágyazási lehetőség, a harmadik ágy vagy a hálószobában, vagy a konyha/étkezőben található.
4-ágyas apartman: két hálószoba két-két ággyal, nappali, felszerelt konyha, fürdőszoba/WC, terasz vagy balkon. Pótágyazási lehetőség, az ötödik ágy vagy a hálószobában, vagy a nappaliban található.
6-ágyas apartman: három hálószoba két-két ággyal, nappali, felszerelt konyha, fürdőszoba/WC, terasz vagy balkon. Pótágyazási lehetőség, a hetedik ágy vagy a hálószobában, vagy a nappaliban található.

Szolgáltatások a közös terekben
Az apartmanoktól 100-500 m-re étterem és közért található. Mindegyik apartman SAT TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség a ház előtt. Légkondicionálást csak külön kérésre tudunk biztosítani.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS