Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Flamingo Beach Hotel 3***

Larnaca, , Ciprus
A hotel a kék zászló díjas Makenzie stranddal szemben, Larnaca központjától kb. 2,5 km-re, a repülőtértől 4 km-re helyezkedik el. A homokos, sekélyvizű tengerpartot egy úton átkelve közelíthetjük meg.

Szobák
A 2012-ben felújított szálloda 64 standard szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérlehető széffel (2 EUR/nap), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, rádióval van felszerelve. Szobáinak többsége oldalról tengerre néző.

Szolgáltatások a közös terekben
Tető téri medence, játék szoba, játszótér, spa központ a szomszédos testvérszállodában. A szálloda hetente szervez különböző rendezvényeket, mint például helyi, nemzetiségi folklór estet.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepció, internet elérhetőség, gyermekfelügyelet, szobaszerviz, konferencia terem, mosoda, autó- és motorbérlés, orvosi ügyelet, fodrászat. A szálloda medencéjénél a napernyők és napágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A tengerparton egy napágy matraccal 2,5 EUR-ért, egy napernyő további 2,5 EUR-ért bérelhető. A hotel kiváló üdülési lehetőséget biztosít szolgáltatásaival, illetve a tengerpart közelségével.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS