Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Arborétum Hotel Sárvár 3***

9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20., Magyarország
Ha Ön Nyugat-Magyarország híres fürdőhelyén szeretne néhány kellemes pihenőnapot eltölteni, akkor jöjjön el kedves kis városunkba, Sárvárra. Szállodánk, a Hotel*** Arborétum, a belvároshoz és a gyógyfürdőhöz is egyaránt közel, a sárvári Arborétum mellett található. Csendes helyen, barátságos környezetben várjuk Önt.

Szobák
16 db kétágyas szobánk és 2 db négyágyas apartmanunk mindegyikében TV, telefon, fürdőszoba és minibár szolgálja az Önök kényelmét. Gyermekes családok részére a szobák egy része pótágyazható, a legkisebbeknek pedig babaágyat biztosítunk.

Szolgáltatások a közös terekben
A recepció mindig az Önök rendelkezésére áll. A gépkocsit zárt parkolónkban, díjmentesen helyezheti el. Az Önök kényelmét szolgálja a drink-bár, ahol a napi fürdőzés vagy kirándulás után kényelmesen fogyaszthatnak el egy italt, megízlelhetik több híres magyarországi borvidék borait. A bárban TV is található.
Vacsorázási lehetőség a hotelban: menüválasztásos háromfogásos vacsora, illetve pizza rendelés.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS