Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Park Hotel Pelikán 4****

9700 Szombathely, Deák Ferenc u. 5., Magyarország
Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik vagy egyszerűen csak pihenni vágyik kétezer éves városunkban, a Pelikánban mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg.

Szobák
37 kétágyas és 6 egyágyas, standard (zuhanyzós, közepes méretű) és superior (kádas/zuhanyzós, nagyméretű) szobával várják vendégeinket. Fürdőszobáik mérete kellemes meglepetés a sok szállodát megjárt utazónak. Több szobában kényelmes pótágy, vagy dupla pótágy is rendelkezésre áll. A főépület első és második emeletén elegáns, nagy belmagasságú, világos, a Pelikán parkra és a szálloda előkertjére néző szobákat talál. A tetőtéri manzárd szobák rendkívül otthonosak és tágasak. A főépület mellett álló Villa Magnolia épületében nagyobb társaságok kényelmesen elhelyezhetők 11 egy- és kétágyas szobában. Szobáik légkondicionáltak, mindegyikük televízióval, minibárral, szobaszéffel, hajszárítóval, szélessávú Internet hozzáféréssel felszerelt. Vendégeinknek fürdőköpenyt biztosítanak. A superior szobák egy részében DVD lejátszó is rendelkezésre áll.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Villa Pelikán önmagában is megér egy látogatást. Ötméteres belmagasságú, csupa üveg, nyolcvan fős télikertje Szombathely egyik látványossága. A Télikert ideális esküvők, koncertek, állófogadások lebonyolítására. Elegáns, de nem feszélyező hangulata, a magas színvonalú kiszolgálás üzleti és családi ebédek, vacsorák kitűnő színhelyévé teszik. Ha csak egy italra, vagy kötetlenebb, gyors ebédre vagy vacsorára vágyik, a Villa Pelikán bárpultjánál, kényelmes bőrfoteljeiben vagy galériáján megteheti. A Galéria és egy harmincfős különterem kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas, úgy, hogy Ön a bár hangulatából mit sem veszít.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Tizenkét méteres, üvegtetővel fedett uszodája impozáns látványt nyújt. A hozzá kapcsolódó pezsgőfürdőt, fitnesstermet, finn- és infraszaunát a szállóvendégek ingyenesen használhatják. A közvetlenül a szálloda mellett található Pelikán Kneipp- és Wellness központban exkluzív környezetben hidroterápiás kezelések, masszázsok, gyógytorna és kombinált elektroterápiás kezelések szolgálják az Ön felfrissülését, kényeztetését, gyógyulását. A fürdőkhöz és a masszázsokhoz Kneipp termékeket használnak, melyek a központban megvásárolhatók.

Konferencia szolgáltatások
Száz fős, szekciókra osztható konferenciatermük minden igényt kielégít. Modern eszközeik (videoprojektor, írásvetítő, diavetítő, dia- vetítő, flipchart, videomagnetofon, hangosítás, tolmácsberendezés, kérésre laptop számítógép) vendégeink rendelkezésére állnak. A technikai eszközökön túl segítőkész személyzetük is biztosítja, hogy a konferencia résztvevői elégedetten távozzanak egy hasznosan eltöltött nap, vagy napok után.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS