Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson BLU Béke Hotel 4****superior

1067 Budapest, Teréz körút 43., Magyarország
Rövid sétával érhető el az Állami Operaház, a Zeneakadémia és számos színház, valamint a Parlament és a Bank-negyed.

A repülőtér 23 km távolságban található, busz-, villamos- és metró megálló, valamint a Nyugati Pályaudvar 300 méterre van a szállodától.

A belső tereket Haranghy Jenő táblaképeivel, a borozót ólómüveg ablakokkal díszítették. Sok közülük túlélte a történelmi viharokat, és ma is látható a hotel első emeletén és a különtermekben.

Szobák
A vendégek 239 kényelmes, légkondicionált szoba és 8 elegáns lakosztály közül választhatnak. Természetesen mindegyik szoba fürdőszobás, telefonnal, AT&T hotline-nal, szobai széffel, minibárral. Műholdas TV programok és házimozi is a vendégek rendelkezésére áll. Kisállatokat is szívesen látnak.

A szállodában három nemdohányzó emelet található.

A szobákban szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

A Business Class szobák vendégeinek részére egész nap térítésmentesen kínálnak kávét és teát, napilapot, a házimozi használata ingyenes, és nem számítanak fel nekik kapcsolási díjat a hitelkártya és toll free számok hívásakor.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda első emeletén az Olive's étteremben valódi mediterrán hangulat köszönti vendégeinket, akik a rendszeresen megújuló étlap mellett hétköznaponként a büféasztal bőséges választékából, hétvégén pedig a Sunday brunch kínálatából válogathatnak. Az étlap a hagyományos magyar konyha ínycsiklandó alkotásait és nemzetközi ételek színes palettáját ajánlja, melyeket Héjja László mesterszakács konyhafőnök egyéni kreációi egészítenek ki. Esténként hangulatos élőzene szórakoztatja a vacsorázó vendégeket.

Konferencia szolgáltatások
Az első emeleten három, mobil fallal elválasztott, természetes megvilágítású különterem kínál széleskörű konferencialehetőséget több mint 300 fő részére. A múlt század elején festett, eredeti freskók különleges hangulatot teremtenek. A képek témája Shakespeare műveiből válogatva (Szentivánéji álom, Rómeó és Júlia, Sok hűhó semmiért és A Velencei kalmár) azt az időt idézi fek fel, amikor a szálloda Britannia néven megnyílt.

A szállodai hallból nyílik a több funkciós, mozgatható válaszfalú ORFEUM konferenciaterem, melyben igénytől függően 20-250 fő foglalhat helyet.

A konferenciák lebonyolításában a legújabb technológia (video-konferencia, mobil tolmácsberendezés, Internet hozzáférés, stb.), a programok megrendezésében szerzett gyakorlat, a Radisson SAS lánc Meetings & Events koncepcióját magas szinen alkalmazó, hozzáértő személyzet garantálja a rendezvények sikerét.

A konferenciatermekben, lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS