Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gizella Hotel 3***

8200 Veszprém, Jókai M. u. 48., Magyarország
A szálloda épülete Veszprém egyik legrégebbi negyedében, a már az Árpád korban létező Szent Katalin váralja település területén található. A városrész nevét az 1240-ben alapított zárdáról kapta.
A Jókai utca 48. számú épület egy korábbi barokk ház falainak felhasználásával a 18. században épült a káptalani jószágkormányzóság számára. Kisebb belső és külső változtatásokkal lényegében a késő barokk jellegét megőrizve maradt ránk. Egykor földszintjén az utca felőli traktusban üzletek voltak. A földszint többi helyiségében és az emelet egy részén irodák helyezkedtek el. A telken álló, az udvart körbefoglaló különböző melléképületeket mára elbontották.
A 18. század végén átépítették úgy, hogy a földszinti mélyebb járószintek megtartásával megmagasították az épületet. Lényegében ekkor alakult ki az épület mai boltozatrendszere. A 19. század végén, illetve a 20. század elején megemelték a járószintet, ami összefüggésben lehet a Séd-patak áradásaival. Erre az időre tehető a földszinti nyílások ablakká alakítása, valamint a homlokzatok mára fennmaradt külső képe is. 1945 után megszűnt az épület káptalani jószágigazgatósági funkciója és iskolává alakították át.
2002 áprilisában ebben az épületben- megőrizve barokk jellegét - megnyílt Veszprém egyik legújabb szállodája. Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet és a tradíciók szépsége által. A hotel éttermének szellemisége is ezt sugározza. A vár ódon, hangulatos utcáihoz, tereihez közvetlen lépcső vezet fel. A festői patakpart és a veszprémi belváros ideális sétákat kínál.

Szobák
A 22 db fürdőszobás szoba műholdas színe televízióval, telefonnal, minibárral, légkondicionálóval felszerelve szolgálja a vendégek kényelmét. Speciálisan kialakított lakosztály mozgáskorlátozottak számára is megfelelő kényelmet biztosít.

Szolgáltatások a közös terekben
Ingyenes Internet hozzáférés(WLAN) biztosított. Hotelünk modernül berendezett boltíves illetve 200 éves gerendázattal ékesített szobái közel 50 vendég együttes elhelyezésére nyújtanak lehetőséget. A háromszintes épületben felvonó üzemel. Az autók zárt parkolóban helyezhetők el.

Étkezési lehetőségek, bárok
Páratlan szépségű, környezetben várjuk kedves vendégeinket pihenésre, munkaebédre, kisebb konferenciára, üzleti tárgyalásra. Éttermünk 70 fő befogadására alkalmas, 3 légkondicionált teremmel, drinkbárral, nyáron 40 fős árnyas terasszal, kényelmes bútorokkal, hangulatos zenével, barátságos és udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeit.
Étlapunkon kiváló szakácsaink által megkomponált magyar és nemzetközi ételkülönlegességeken kívül remek hűsítő italok és a legjobb magyar borok is megtalálhatók. Konyhánk speciális elvárásoknak is eleget tud tenni, mint például vegetáriánus, liszt és tej érzékeny vendégek vagy a magyartól eltérő vallási szokások.
Kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, saját parkoló az udvarban. Két percre a belváros forgatagától.
Az ebédhez, vagy üzleti megbeszéléshez külön termet 10 főig tudunk térítésmentesen rendelkezésre bocsátani.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS