Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pátria Hotel Pécs 3***

7621 Pécs, Rákóczi út 3., Magyarország
A történelmi belváros szélén található a háromcsillagos Hotel Pátria. A saját parkolóval rendelkező modern hotel 116 kényelmes fürdőszobás szobával és 1 lakosztállyal valamint hangulatos étteremmel, eszpresszóval és bankett-teremmel áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák
A szállodában 116 kényelmes fürdőszobás szoba, valamint 1 lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A szobák zártláncú televízióval, rádióval és telefonnal felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, mosás, vasalás, konferencialehetőségek, parkolás (1.500 Ft/autó/nap), autókölcsönzés.

Programajánlatok és városi nevezetességek
Székesegyház, a Világörökség részévé választott ókeresztény sírok és emlékek, Gázi kászim pasa dzsámija, Jakováli Hasszán dzsámi, Zsolnay Porcelánmúzeum, Vasarely Múzeum, Csontváry Múzeum, Pezsgőgyár látogatás pezsgőkóstolóval egybekötve. Borkóstoló Villánykövesden, gyógyfürdőzés Harkányban.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Pátria Étterem és Terasz nemzetközi és magyaros ételekkel, a Presszó pedig zamatos kávéval és italokkal várja vendégeit.

Konferencia szolgáltatások
A belváros szívében fekvő szálloda 5 különteremmel rendelkezik, melyek közül mindegyik természetes megvilágítású, és összesen 25-150 fő befogadására alkalmas.

A konferenciatermekben, a lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető. Technikai eszközök: filmvetítő, mikrofon (mobil és beépített), videó, CD lejátszó, magnó, dia- és írásvetítő, mozgatható színpad, flip chart, vetítővászon, TV készülék, szónoki emelvény, videó kivetítő, vezeték nélküli Internet.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS