Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Héderváry Kastély 4****

9178 Hédervár, Fő u. 47., Magyarország
A Kastélyszálloda Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája. A Héderváry Kastélyt antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett szobái és lakosztályai, kilenchektáros ősparkja, a 18. századból származó vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé. Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.

Szobák
A Héderváry Kastély 14 - antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett - szobával és 4 lakosztállyal rendelkezik. Mindegyik szoba és lakosztály egyedi, korhű hangulatot áraszt, ugyanakkor nem hiányoznak a mai kor elvárásainak megfelelő kényelmi és technikai berendezések sem.

Mihály szoba 1.árkategória
A földszinten található, parkra néző, korhű bútorokkal berendezett szoba ideális a kutyával, macskával érkező vendégeink számára. Itt ugyanis szívesen látjuk a négylábú kedvenceket is. A szoba duplaágyas, fürdőszobájában kád található. Nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Moson lakosztály
A két külön hálószobából álló lakosztály ablakai és balkonja a kastély főbejáratára néznek. Visszafogott eleganciájával, tágas tereivel, mindenkit lenyűgöz a kádas fürdőszobával rendelkező, minden kényelemmel ellátott helyiség. Ideális gyermekkel érkező családok számára. Nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Lipót lakosztály
A nászutasok preferált lakosztálya méltán szállóvendégeink kedvence. Gyönyörű falfreskóival, a fürdőszobában található lábas-káddal és bécsi barokk fürdőbútorral, a hívogatóan kényelmes franciaággyal és gondosan válogatott bútorzatával az egyik legszebben kialakított része a szállodának. Nászutasoknak, szerelmespároknak, nosztalgiázóknak és általában a szépség kedvelőinek ajánljuk. Loewe LCD-televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Károly gróf szobája 1.árkategória
A legenda szerint Károly Gróf - nem túl mozgékony ember lévén - ennek a szobának az ablakából nézte a házi szertartásokat és miséket, amelyeket a kastély barokk kápolnájában tartottak. Az ablak még ma is a kápolna belső terére néz, különleges hangulatot adva ezzel a nemes egyszerűséggel berendezett, duplaágyas szobának. A fürdőszobában zuhanyozó található. Természetesen ebből a szobából sem hiányozhat a nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió.

Khuen-Héderváry szoba 2.árkategória
Érdekes módon pontosan a 13 számmal jelölt szoba, melynek fürdőjében zuhany van, a vendégek egyik kedvence. Köszönhető ez a pazar, parkra néző kilátásnak, a meglepően nagy belső térnek, a nagy méretű Loewe televíziónak, a Bose CD-lejátszós rádió vagy a pihenésre csábító brokáthuzatos kanapénak? A válasz egyszerű. Mindezek együtt adnak olyan komfortérzést az ideérkezőknek, hogy a következő alkalommal is a 13-as kulcsot kérik. Ekkor azonban már tudják, hogy ez csak szerencsét jelenthet.

Boldogasszony szoba 2.árkategória
Két oldalon is a parkra néző kilátás, kényelmes duplaágy, valamint kanapé a szobában, különösen nagy méretű Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió a szórakoztatáshoz. Kell ennél több? Igen, egy kis különlegesség. A fürdőszoba úgy lett kialakítva, hogy a kirajzolódó lépcsőfeljáró alatt zuhanyozhatnak a vendégek, ami nem csak látványként érdekesség, de építészeti szempontból is igazi különlegesség.

Rárószoba 1.árkategória
Az oldalsó parkra néző barátságos hangulatú, kisebb méretű szoba ideális azok számára, akik nem a nagy tereket kedvelik, hanem a meghittebb, barátságosabb enteriőrt részesítik előnyben. A fürdőszobában fürdőkád található. Természetesen itt is nagyképernyős Loewe televízió és igényes Bose rádió található.

Győr szoba 1.árkategória
Egy kastélyban teljesen természetes, hogy legendák és szájról-szájra terjedő történetek születnek az épület több száz éves története alatt. Íme egy legenda, amely szobáról jutott eszünkbe. Amikor a Gróf Úrhoz vendégek hívatlan érkeztek, akiket nem volt kedve fogadni, egyszerűen csak ennyit üzent: Éppen most indul Győrbe, már nem tudja fogadni az érkezőket. A hazugságot így kikerülte, hiszen annyit tett csupán, hogy felsétált a Győr toronyba. A duplaajtós, igazán kényelmes, a Vadászterem szomszédságában található fürdőkádas szoba, felszerelve nagyképernyős Loewe televízióval és Bose CD-lejátszós rádióval ma már nem csupán a kibúvót kereső vendégeket várja.

Mosontorony lakosztály
A második emeleten található lakosztály ideális a gyermekkel érkező vendégeinknek is, hiszen a külön szobában található nappali részben kényelmes és tágas kihúzható kanapé található. A főbejáratra néző ablakokból remek kilátás nyílik Hédervárra, és a kastély előtti parkos részre. A fürdőszobában fürdőkád, a hálószobában pedig Loewe televízió és minőségi Bose CD-lejátszós rádió biztosítja a kényelmet és a kikapcsolódást.

Darnó szoba 1.árkategória
Az oldalsó parkra és a kastély patakjára néző szobában duplaágy és zuhanyozós fürdőszoba található. A korhű bútorok, a gyönyörű szőnyeg, a nagyképernyős Loewe televízió és CD-lejátszós rádió mind-mind hozzájárulnak az itt időző vendégek kényelméhez.

Pozsony szoba 1.árkategória
A duplaágyas, zuhanyozós szoba kényelmes és otthonos berendezésével várja a kikapcsolódásra és a nyugodt pihenésre vágyó szállóvendégeket. Természetesen a Pozsony szobából sem hiányozhat a nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió. Javasoljuk, hogy "a név kötelez" alapon, az itt megszálló vendégek, feltétlenül látogassanak el a közeli a nagy történelmi múltú Pozsonyba, a mai szlovák fővárosba, ahol a gyönyörű belváros és a polgári hangulatú utcácskák igazán szép élményekkel gazdagítanak minden turistát.

Grófi lakosztály
A Hédervár Kastélyszálloda legszebb, legimpozánsabb és egyben legnagyobb lakosztálya. Igazi különlegesség, hogy saját bejáratú, külön toronyfeljárattal és előtérrel rendelkezik. Két hálószobája tágas terekkel, antik bútorokkal, Zsolnay-cserépkályhával, balkonnal, valamint parkra néző kilátással áll az igazán igényes szállóvendégek rendelkezésére. Itt sem hiányozhat a különösen nagy méretű, gyönyörű Loewe televízió és a Bose CD-lejátszós rádió sem. Tágas fürdőszobája, mintha csak a Grófné álmodta volna meg, a gyönyörű lábas-kád mellett zuhanykabinnal és bidet-vel is rendelkezik.

Rákóczy szoba 1.árkategória
A második emeleten található, hátsó parkra néző, pazar kilátással bíró szoba minden igénynek megfelel, ugyanakkor korhű bútoraival, gyönyörű szőnyegével megőrizte a régi korok meghitt hangulatát. A szobában duplaágy és fürdőkádas fürdőszoba található. Nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Viczay-Héderváry szoba 2.árkategória
Minden szállodának vannak olyan szobái, amelyek különös népszerűségnek örvendenek. A Hédervár Kastélyszállodában ez a második emeleten található, parkra néző tágas szoba még senkinek sem okozott csalódást. A gyönyörű Zsolnay-cserépkályha a sarokban, az óriási eredeti perzsaszőnyeg, a nagyképernyős Loewe televízió és a Bose CD-lejátszós rádió, a kényelmes kanapé, a kádas fürdőszoba és a duplaágy mindenkinek elnyeri a tetszését.

A Grófkisasszonyé 1.árkategória
Igazi romantikus berendezésű, parkra néző duplaágyas szoba, fürdőkádas fürdőszobával. Ezt a második emeleti szobát, amely valaha a Héderváry grófkisasszony szobája volt, azoknak ajánljuk, akik lelkükben egy kicsit mindig gyerekek tudtak maradni, és szeretnék magukat egy rövid időre grófkisasszonyként és úrfiként érezni.

Katalin szoba 1.árkategória
Héderváry Katalinról elnevezett kényelmes, duplaágyas, fürdőkádas, oldalsó parkra néző szoba. Természetesen itt is nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

István szoba 1.árkategória
Héderváry István után elnevezett kényelmesen berendezett, duplaágyas, fürdőkádas, oldalsó parkra néző, igazán nyugodt szoba. Ideális a tökéletes pihenésre és kikapcsolódásra. Természetesen itt is nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

János szoba 1.árkategória
Héderváry Jánosról elnevezett kényelmes, ugyankkor korhű berendezésű, duplaágyas, fürdőkádas, oldalsó parkra néző szoba. Ajánljuk azoknak, akik nem akarnak túl sokat sétálni ahhoz, hogy az infraszaunát vagy a kondicionáló-termet igénybe vehessék, vagy biliárdozhassanak, esetleg kártyázzanak a játékszobában. Ezeket a szolgáltatásokat ugyanis a szoba közvetlen szomszédságában tudják használni. Természetesen itt is nagyképernyős Loewe televízió és Bose CD-lejátszós rádió szolgálja a kikapcsolódást.

Étkezési lehetőségek, bárok
Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt az érzést kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns "a Grófnál" nevű étteremben ínyencségek sorából választhatnak. A Héderváry Kastély szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, családi rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hét közbeni és hétvégi ajánlatokkal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Számos lehetőség várja azokat a vendégeinket is, akik nem szeretnének túl messzire utazni vagy csupán egy-egy rövidebb időt igénybevevő programra vágynak. A kastélyon belül is tudunk olyan szolgáltatásokat, programlehetőségeket ajánlani, amelyből ízlése szerint mindenki kedvére válogathat.

Masszázs természetesen nem csupán a csomagajánlatokon vagy az akciók keretében vehető igénybe, de egyéni kérés szerint is tudunk időpontot egyeztetni, ugyanez vonatkozik a romantikus lovaskocsikázásra a gyönyörű szigetközi tájban és Hédervár legfőbb nevezetességeinél.

Lehetőség van még ezen kívül kerékpárkölcsözésre, sétahajókázásra a Mosoni-Dunán, színházjegyrendelésre valamint különböző szobai bekészítések megrendelésre, úgy mint gyümölcs vagy édességtál, pezsgő. Ami pedig a legfontosabb: az egyéni igényekhez, kívánságokhoz bármikor szívesen alkalmazkodunk.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Szeretnénk Vendégeink figyelmébe ajánlani azokat a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket, amelyek Hédervár kisebb-nagyobb vonzáskörzetében találhatóak.
Győr, Mosonmagyaróvár, Bécs és Pozsony elérhető közelsége miatt számtalan olyan lehetőség nyílik a kultúrára és szórakozásra szomjazó vendégeink vagy látogatóink számára, amelyeket kár lenne kihagyni, ha a Hédervár Kastélyszállodát választják.
A gyönyörű és impozáns városok felfedezése mellett persze a természet és sport kedvelőinek is tudunk hasznos tanácsokat adni abban, milyen kalandokat érdemes kipróbálni a Szigetköz szívében.
Jó szórakozást kívánunk!

Konferencia szolgáltatások
Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferenciatermei között válogathatnak. Empire-kályhás és csilláros Vadászterem (70-100 fő részére), reneszánsz könyvtár (50-80 fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező Viczay-Konferenciaterem (50-80 fő részére) vagy a Sala Terrena (15-30 fő részére). De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS