Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Zichy Park Hotel 4****

7043 Bikács, Kistápé-Liget, Magyarország
Ahol egykor a Zichy család élvezte e nyugalmas táj és a természet adottságait, ott most Önre vár az alkalom, hogy felfedezze a vidéket, és éljen a szállodánk nyújtotta változatos lehetőségekkel.

A négycsillagos Zichy Park Hotel 2006. januárjától áll vendégei rendelkezésére, és kínál széleskörű szolgáltatásokat mind az aktív kikapcsolódásra vágyó egyéneknek és családoknak, mind pedig az üzleti életben tevékenykedő cégeknek, magánszemélyeknek.

Szállodakomplexumunk Tolna és Fejér megye határán, Budapesttől kb. 125 km-re, Bikács-Kistápé település szomszédságában található.

A létesítmény egy közel 14 hektáros területen fekszik, ahol az ember alkotta építményeket selymes zöld pázsit, hullámzó tó és madárfüttyös liget veszi körül. A kerítésen túl pedig erdők, mezők és természetvédelmi területek váltakoznak, ideális helyszínt biztosítva a pihenéshez és a feltöltődéshez.

Szobák
A Zichy Park Hotel 46 szobájával mintegy 110 fő kényelmes elhelyezésére képes.

Étkezési lehetőségek, bárok
gasztronómia kedvelőit és az ínyenceket egyrészt a közel 130 fő befogadására alkalmas, légkondicionált Borostyán éttermünk várja, ahol a hagyományos magyar ízek mellett a reformkonyha remekei is megtalálhatók, másrészt a Vincellérház, amely söröző és borozó is egyben. Kellemes nyári estékre ajánljuk grillteraszunkat, ahol hangulatos zene mellett különböző étel- és italspecialitásokat kínálunk vendégeinknek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az aktív pihenésről és a szabadidő kellemes eltöltéséről a wellness részlegünkben található élménymedence, a jól felszerelt kondicionáló terem, valamint a relaxációs térben található aroma- és fényterápiás szauna, a fényterápiás infrakabin és a szolárium gondoskodnak. Munkában megfáradt testét pedig egy frissítő masszázzsal regenerálhatja.
A szabadban tavasztól úszómedence, asztalitenisz, lengőteke-, strandröplabda-, tollaslabda- és pétanque-pálya áll vendégeink rendelkezésére, de kedve szerint naphosszat horgászhat a létesítmény saját tavában is. Esténként, italfogyasztás közben, olyan kellemes társasjátékokkal töltheti idejét, mint például kártya, biliárddarts.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda alkalmas konferenciák, tréningek és egyéb céges rendezvények lebonyolítására, hiszen az emeleten a modern technikával felszerelt, közel 170 m2-es, hangszigetelt mobilfallal két szekcióra osztható Öreg tölgy konferenciaterem, a földszinten pedig egy kisebb, ún. Babits szekcióterem kapott helyet, amely kb. 40-50 főnek biztosít ideális körülményeket az előadásokhoz. Szekciótermünk egyben rendezvényteremként is funkcionálva az étteremmel egybenyitható, ezért esküvők, bálok és nagyobb létszámú csoportos étkezések, rendezvények helyszíne is lehet. Az épület közepén frekventált helyen, a hotel átriumában, ideális környezetben a konferenciák kiállítói rendezkedhetnek be.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS