Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cívis Hotel Phőnix 3***

3580 Tiszaújváros, Bethlen G. út 4., Magyarország
Tiszaújváros egyike Magyarország legfiatalabb városainak. A város a Tisza és a Sajó folyók találkozásánál fekszik, a csodálatos Alföldön, két világhírű, az egri és a tokaji borvidék közelében.

Innen nem csak csodálatos kirándulásokat tehetünk a környék nevezetességeihez, hanem Tiszaújváros a konferenciák és sporttáborok számára is kiváló helyszín. A vízi sportok szerelmeseinek is kedvelt pihenőhelye és uticélja.

Tiszaújváros 1995 óta Magyarország "Nemzeti Sportvárosa".

A Cívis Hotel Phőnix a Tiszától 5 km-re, Tiszaújváros központjában található.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étterem magyar és nemzetközi ételkínálattal vadételekkel és a magyar borok széles kínálatával.

A szállodában bár is várja a vendégeket. Kívánságra vegetáriánus ételek, partyszervíz. A szálloda svédasztalos reggeli kínálata új, CIVIS WELLNESS sarokkal bővült.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Szauna, masszázs, szolárium, manikűr, pedikűr, fodrászat, kozmetika, pénzváltás, hitelkártya elfogadás, üdülési csekk elfogadóhely, hotelszéf, taxi, szobaszervíz, piperemosás, vasalószoba, kívánságra internetcsatlakozási lehetőség, csomagszoba. Egyéni programszervezés a régió látványosságaihoz és nevezetességeihez a házon belül található utazási iroda segítségével. Sportos Vendégeink számára kerékpárokat biztosítunk.

Konferencia szolgáltatások
Nagyon jó konferencialehetőségek. Pódium terem (80 férőhely), Halász terem (20), Tokaj terem (60) és Tisza terem (40). A termek igény szerint összenyithatóak. Alap technikai berendezéseket biztosítunk.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS