Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Park Hotel 4**** 4****

3300 Eger, Szálloda u. 1-3., Magyarország
A Hotel Eger Park, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, a megújult Gárdonyi Géza színház mellett található. A század eleji barokk stílusú Park Hotel , Eger első szállodája, valamint a 80-as évek elején épült Hotel Eger és a kettőjüket összekötő középső szárny 2002-ben magántulajdonba került. A korábban modern épületnek számító komplexum méltatlan körülmények között tengődött a 21. század elején. Az új tulajdonos ezen változtatva napjaink igényének megfelelő "terméket" álmodott meg.

Szobák
A Park Hotel a 2007-es felújítást követően nyerte vissza eredeti, század eleji arculatát. 2 lakosztály, 3 De Lux-, 11 Superior- és 19 korhű berendezésű Classic szoba került kialakításra. A lakosztályokban és a De Lux szobákban élménykád és infrakabin szolgálja a kényelmet. Minden szoba franciaágyas, nem dohányzó. A Kabos Gyula és a Honty Hanna lakosztályok mindegyikében 2 különálló hálószoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba (az egyik élménykáddal, infrakabinnal míg másik hidromasszázs zuhanyfülkével ellátott). Delux szobáinkban a hálószobákhoz 1 nappali, 1 élménykádas fürdőszoba infrakabinnal vagy hidromasszázs fallal kapcsolódik. Superior szobáink tágasak, némelyik erkélyes és néhány pótágyazható is. Felszereltség: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes vezetékes Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös. A második emeletig lift könnyíti a közlekedést. A Park Hotel szobáiba kisállatot nem tudunk fogadni.

Étkezési lehetőségek, bárok
A konferencia terem szintjén, kialakításra került egy 120 fő befogadására alkalmas étterem, mely mobil elválasztó falak segítségével két részre osztható. Egyedi, modern hangulata révén protokoll rendezvények, összejövetelek, osztálytalálkozók, születésnapi rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Teljesen felújított wellness részlegünkben megtalálható fedett medence, látványmedence, pezsgőfürdő, sókamra, aromakabin, fénykabin, infrakabin, jégkabin, gőzkabin, szauna, szolárium, fitness terem, koktél bár.

Konferencia szolgáltatások
Az újonnan épült kongresszusi terem a fél emeleten, az étterem szintjén helyezkedik el. Több módon hasznosítható, hangszigetelt fallal, leválasztható, valamint a terem előtt található előcsarnok és árkád résszel együtt sokrétű felhasználásra ad majd lehetőséget. Konferencia előcsarnoka ( 1000 m2 ) kiállítások, fogadások, rendezvények lebonyolítására önállóan, s a kongresszusi teremmel együtt is kiválóan alkalmas. A leválasztás következtében 3-4 kisebb terem is kialakítható. Pl.: egy 180 fő, egy 80 fő és egy 120 fő befogadására alkalmas 3 terem kerülhet kialakításra.


Kongresszusi terem
Mérete: 30m x 20m x 4m
Burkolat: parketta
Létszám: 650 fő - színházszerűen, 400 fő- asztalosan.
Technikai felszereltség: pódium, hangosítás, beépített projektor, videokamera, motoros vetítővászon, tolmácsfülkék.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS