Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Az igazi szafari élménye
2006. augusztus 29.

A hazai charter piacon az egyik legrégebben és legsikeresebben működő desztináció Kenya. Ebből kifolyólag már az utasok többsége tudja mit jelent a déli part és mit egy igazi szafari program. Ebben az évben nagyobb kínálat lesz ebben a térségben, már most lehet látni mesés árakat, programokat. A választásnál azonban nem árt figyelembe venni a következőket:

- szafari: mennyi időt töltenek vadlessel, milyen időpontban, milyen szállással.

6 órás transzferrel megérkezni a parkba a legmelegebb időben, mikor az állatok rejtőzködnek, majd 2 órás nézelődés után vissza a 6 órás afrikai utakon történő transzferrel egy szállásra; ez nem szafari. Ebben az esetben pont az igazi élmény marad ki a programból.

És mi is az igazi szafari?

Megérkezni a parkba a délelőtti órákban, rövid szafari, ebéd, pihenés. Ezután indul az igazi vadles - délután a hőség csillapodtával az itatókhoz vonulnak az állatok, ilyenkor szinte minden látható. A program után irány a szafari szállás, mely a park területén található! Élményben itt sincs hiány, ugyanis az éjszakai vadászó állatok hangjai, az egyenlítőnél a karnyújtásnyira látható csillagos égbolt felejthetetlen élmény. De a programnak még nincs vége, ugyanis kora reggel - mikor az állatok vonulnak vissza - ismét rengeteg fotót készíthetünk, és a napfelkelte afrikában sem utolsó. Ezután reggeli és indulás a tengerparti szállásra. Ez az igazi szafari élmény!

Az első verzió lényegesen olcsóbb, de pont a lényeg hiányzik belőle. A hasonlat: Egy budapest városnézésen csak kispestet mutogatnák 2 órán keresztül, majd transzfer a szállodába ami Pécsen van.

- tengerparti szállás: kérjen információt a transzfer időkről!

5 órás transzfer a reptértől a mindentől távollevő szállodáig biztosan olcsóbb, nemhiába. A másik lehetőség: szállás az ország legszebb és legnépszerűbb tengerpartján, ahol a kellemes pihenés mellett a programok is kis transzferidőkre találhatóak.

Alaposan böngésszék át az ajánlatokat, nézzék meg a kisbetűvel írt kötelező felárakat, a repülőgép leszállásait, és ne feledjék: mesés árak és csodák afrikában sem léteznek! Higgyenek az afrikát több éve kínáló nagy tapasztalatokkal rendelkező irodáknak.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Kenya