Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Európában is egyedülálló virtuális élménypark nyílt Budapesten
2020. február 10.

A jövő vidámparkja a szórakoztatásnak Magyarországon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.
A modern és menő szórakoztató központ 5 tematikus térrésszel vár, ahol 10-99 éves kor között mindenki megtalálhatja a kedvére való játékot. A VR Vidámpark egy olyan egyedi kalandsorozatot kínál, ahol minden lehetséges, ahol belépünk egy izgalmas filmbe, aminek aktív szereplőjévé válunk.
Magyarország első és Európa legnagyobb virtuális valóság élményparkja egy erre a célra kialakított - háromszintes - térkomplexum, ahol térben és időben csapongva hol az egyiptomi alvilág kísérteties, démonok és szörnyek által benépesített birodalmában bukkanunk föl, hol pedig hirtelen 200 millió évet ugrunk vissza az időben, amikor a dinoszauruszok változatos világába csöppenünk. A jövő vidámparkja olyan alkalmakat is kínál, ahol versenyre kelhetünk egymással, ahol együtt küzdhetünk a zombik ellen vagy egy virtuális hullámvasúton surranhatunk ég és föld között. De megtalálhatók a parkban a legnépszerűbb videójátékok VR élményei is, mint pl. az Assassin's Creed vagy az Angry birds. Ha valaki pedig megpihenne a virtuális élmények forgatagában, a különleges atmoszférájú Space Cafe-ban utazhatnak a kulináris élvezetek világában.

forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország