Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Budapest a legszebb európai város télen a CNN szerint
2019. december 04.

Budapest a legszebb európai város télen a CNN szerint

A magyar főváros egy klasszikus karácsonyi filmbe illő látványt nyújt a hangulatos téli atmoszférájával. Budapest évről-évre az egyik fő európai úticéllá válik a turisták számára nemcsak nyáron, de különösen télen, amikor Magyarország fővárosa egy igazi mesekönyvvé változik.
A szezonális élvezetek sora a világ minden tájáról idevonzza a látogatókat a "Duna gyöngyéhez", akik mind át akarják élni ezt a varázslatos élményt. A karácsonyi vásárok és a szabadtéri korcsolyapályák is hozzájárulnak a tökéletes téli csodaország megteremtéséhez, míg a helyi gyógy- és termálfürdőkben még télen is a szabadtéren lehet fürdőzni.
A besorolás Budapest tíz olyan ikonikus tevékenységét említi az értékelésben, amely minden, idelátogató számára felejthetetlen élményt nyújthat.
Többek között a már fentebb említett budapesti karácsonyi vásárok, a műlyégpályák, a termálfürdők, a kifejezetten téli időszakban közlekedő fényvillamos vagy a festői hajótúrák a Dunán.
Kiemeli továbbá, hogy számos vendéglátóhely és kulturális program biztosítja a kikapcsolódást mindkét ikonikus helyen, például koncertek, irodalmi események, színházi és balettelőadások.

forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu , további info: http://https:

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország