Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

BEZÖLDÜLT A BAZILIKA ELŐTTI ADVENTI VÁSÁR IS
2019. november 26.

Tavaly Európa második legjobb karácsonyi vására lett, idén a dobogó első helyére pályázik a Szent István téri karácsonyi vásár.
Habár továbbra is a Vörösmarty téri vásár Budapest hivatalos karácsonyi vására, a Szent István téri testvére is nyugodtan pályázhatna erre a címre. Nemcsak azért, mert Budapest egyik legnagyobb látványossága, a Szent István Bazilika előtt épül fel évről-évre, hanem mert, köszönhetően az idei felújításoknak, turisztikai szempontból vonzóbb képet nyújt a látogatóknak.
Amint belépünk, egy mesevilág tárul elénk, ami inkább emlékeztet egy kis nyugodt falura, mint a stresszel teli karácsonyi sorbanállásra. Emellett számos, színes programot kínál kicsiknek és nagyoknak, többek között ingyenes korcsolyapályát.
A vásár a környezettudatosságot is zászlajára tűzte idén, ami megnyilvánul a 12 méteres műfenyőben, a dupla falú papírpoharakban, a szívószálmentességben és a nádcukorból készült, lebomló evőeszközökben és tányérokban.
Mindeközben persze élvezhetjük a magyar gasztronómia ízeit is. Bármit, amit egy tradicionális karácsonyi vásáron megtalálhatunk.

forrás: welovebudapest.com/

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország