Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magyarországot is a legbiztonságosabb úti célok közé sorolja egy brit lap
2017. augusztus 22.

A Daily Star című tömeglap az alapján válogatva állította összes tízes listáját, hogy a brit külügyminisztérium mely országokat tartja nagy mértékben kockázatosnak és melyeket a legkevésbé.

Az újság emlékeztetett arra, hogy a brit turisták körében kedvelt országok közül Spanyolország, Franciaország, Törökország, Tunézia és Belgium besorolását is veszélyesre változtatta a külügyminisztérium a közelmúlt terrortámadásai következtében.

A Daily Star által ajánlott tíz "békés és gyönyörű" úti cél között van Magyarország mellett Chile, Svájc, Bhután, Tuvalu, a Fidzsi-szigetek, Új-Zéland, Izland, Málta és Írország.

Magyarország mellett szólnak a lap ajánlása szerint Budapest építészeti csodái és a zsibongó bárok, de a történelmi városok mellett a vidéki táj is lenyűgöző. A terrorveszély alacsony.

A brit turistákat azonban még a békésnek ítélt helyeken is éberségre szólítják fel, az Egyesült Királyság katonai erejének iraki és szíriai szerepvállalása miatt a brit érdekeltségek és a britek által látogatott helyek ugyanis megnövekedett biztonsági kockázatoknak vannak kitéve - emlékeztetett a Daily Star.

forrás: www.turizmuspanorama.hu , szerző: MTI , további info: http://turizmus.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország