Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sörfesztivál a Monarchia szellemében
2017. február 01.

A sörimádók népes táborának legszebb téli pillanatai következnek rövidesen, korlátlan sörkóstolással.

Budapest egyik legszebb szállodaépülete hamarosan újra az ország legnagyobb sörkocsmájává változik: február 17-19. között a Danubius Hotel Gellért ad ismét helyet az Indoor Sörfesztiválnak, amelyre az Osztrák-Magyar Monarchia szellemében sörvacsora és sörbrunch is csábítja a látogatókat.

A fesztivál szervezői nemcsak kisüzemi sörökkel és zenével, de sörgasztronómiai meglepetésekkel is készülnek: a korszak legjellemzőbb ételeivel emlékeznek az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának 150. évfordulójára.

A rendezvényen csapra vernek mintegy 100 különféle kézműves sörcsodát, melyek közt a nagyérdemű korlátlanul kortyolgathat. A Kiegyezés Sörvacsora egyedi 5-fogásos menüsorát Frideczky András, a Gellért Söröző séfje a TV Paprikából ismert Serényi Zsolttal készíti el.

A Gellért vezető séfje, Héjja László az ételstandoknál csak erre az alkalomra készíti azokat a rendkívüli ételeket, amiktől garantáltan jobban csúszik majd a sör. A fesztivál záróakkordjaként 19-én, vasárnap tematikus Monarchia Sörbrunch várja korlátlan étel-, italfogyasztással és butik sörkóstolóval a gourmet-kat.

További részletek a rendezvény oldalán: indoorsorfeszt.hu

forrás: www.turizmuspanorama.hu , szerző: Turizmus.com , további info: http://turizmus.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország