Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Budapest Airport támogatás a Suhanj! sportolóinak
2017. január 16.

A Budapest Airport futóversenye, Runway Run nevezési díjaiból részesült a SUHANJ! Alapítvány. A szervezet, amely fogyatékkal élők sportolási lehetőségét segíti, öt és fél millió forintnyi támogatást kapott a tavalyi verseny bevételeiből. Az összeget az integrált fitneszterem működtetésére költik.

A Budapest Airportnak hároméves támogatói szerződése van az alapítvánnyal, a minden évben szeptemberben (vagyis idén 2017. szeptember 2-án) megrendezett futóverseny, a Runway Run nevezési díjainak a felhasználásáról. A repülőtér futópályáján zajló 5 és 10 kilométeres jótékonysági futás bevételeinek felét Magyarországon a SUHANJ! Alapítvány kapja.

Idén szeptemberben ötödször zárják le a ferihegyi 1-es futópályát a futóverseny alkalmából, szeptember 2-án szombaton délelőtt. A Runway Run nemzetközi jótékonysági futáson a légiközlekedési szakma és hazai nagyvállalatok képviselői versenyeznek, mintegy ezer fő. A korábbi versenyeket olyan ismert nagy nemzetközi cégek támogatták, mint az európai repülőgépgyártó Airbus Industries konzorcium, vagy a világ egyik legjobb légitársaságának választott Qatar Airways, de hazai cégek is felsorakoztak a jótékonysági esemény támogatói között.

forrás: www.turizmuspanorama.hu , szerző: Turizmus.com , további info: http://turizmus.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország