Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Na de kik azok az Urbán betyárok?
2016. november 30.

Budapest új színfoltjaként trendi betyár étterem nyílt a Bazilika szomszédságában.

Minőség nemcsak a dizájnban, hanem a gasztronómiában is

Az á la carte étteremként nyitott Urbán betyár kiváló elhelyezkedésének köszönhetően konferencia és rendezvényteremnek is elsőosztályú. Egyedi mind belsőépítészetileg, mind az étel- és italválasztékot illetően ahol különösen nagy hangsúlyt fektetnek a hazai különleges minőségű alapanyagok, borok, pálinkák és kézműves sörök kiválasztására és azok népszerűsítésére.

Néprajz modern köntösben?

Budapest egyik legújabb színfoltjaként a Belváros szívében ez az étterem nem csupán a helyi lakosság és utazók kedvében jár, de olyan gasztronómiai, valamint néprajzi élményt is nyújt, mely egyedülálló Magyarországon.

Hogy milyen a betyárkonyha?

Magyaros, de új köntösben és nemzetközi is. A Látványkonyhában a Betyár Chefek keze alatt készülnek a legínycsiklandozóbb magyaros és nemzetközi ételkülönlegességek. A vendégek testközelből figyelhetik a füstölés, grillezés és a messze földön híres bográcsban főzés fortélyait, amelynek eredménye a gasztro szerelmeseit is rabul ejti.

Múzeumként is megállja a helyét

Habár Budapesten vagyunk, az étterem interaktív néprajzi gyűjteménye igyekszik ízelítőt adni a magyar hagyományos paraszti kultúra világából. A néprajz 21. századi feladata, hogy a múltból táplálkozva adjon kihívásokat és nyújtson érdekességeket - ez az Urban Betyár Étterem és Élményközpont filozófiája.

forrás: Vendég&Hotel Online , további info: http://www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország