Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Shrekes szórakoztató park épül Londonban
2014. március 03.

A Shrek-filmsorozat sikere nyomán a zöld ogrénak szentelt szórakoztató park nyílik Londonban. eközben a DreamWorks újabb epizódon is gondolkodik.

A DreamWorks animációs műhelye a brit főváros látványosságát, a London Eye óriáskereket üzemeltető vállalattal társul az új attrakció megvalósítására. A parkot a Temze déli partjára telepítik, az óriáskerék szomszédságába, a tengeri akváriumnak is otthont adó London Country Hallba. 2023-ig összesen hat Shrekkel foglalkozó témapark létesítését tervezik világszerte, elsőként a londoni nyílik meg, 2015 nyarán - ismertette a The Guardian kedden.

A közel kétezer négyzetméteres Shrek-park vendégei interaktív módon ismerhetik meg az ogre egy újabb kalandját, amelynek forgatókönyvét a DreamWorks csapata dolgozza ki. A látogatók vándorlás közben találkoznak Shrekkel és barátaival, emellett a Madagaszkár, a Kung Fu Panda és az Így neveld a sárkányodat hősei is keresztezik útjukat.

A négy Shrek-film globálisan több mint 3,5 milliárd dolláros bevételt hozott a jegypénztáraknál. Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks animációs stúdiójának főnöke a közelmúltban elmondta: valószínűleg egy ötödik epizód is születik majd. Egyelőre pihentetik a szériát, de tervezik egy újabb epizód elkészítését - fűzte hozzá.

forrás: businesstraveller.hu , további info: http://businesstraveller.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
London
Nagy-Britannia