Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hamarosan nyit Pécsen a Hotel Arkadia
2010. április 27.

Különleges hangulatú szálláshely marasztalja az idén Európa kultúrfővárosa címet viselő városba látogatókat május végétől.

A Széchenyi tértől néhány lépésnyire 27 szobás, értékesítési megfontolásokból háromcsillag superior hotelként nyílik, várhatóan május második felében a baranyai megyeszékhely új szállodája, a Hotel Arkadia. A designhotel újonnan épített szárnyának homlokzatával és belső tereinek kialakításával, színválasztásával is a Pécshez ezer szállal kötődő Bauhaus művészeti iskolát idézi.

Változatos méretű és berendezésű lakóegységei pécsi művészek keze munkáját dicsérik, s a hotel egyediségét, művészetekre nyitottságát tükrözik. A hotel falai között a városlakókat is vonzó programokat terveznek – tudtuk meg idősebb Ruzsa Csabától, a szálloda tulajdonosától.

A klímaberendezéssel, valamint wifi- és vezetékes internetkapcsolattal egyaránt ellátott szobák, illetve a hotelszolgáltatások kialakításánál gondoltak a gyermekekkel érkezőkre is. A lakóegységek közül többet mozgásukban korlátozottak is akadálymentesen közelíthetnek meg. A szálloda étteremmel, 15 fős tárgyalóval, és a hangulatosan berendezett pincehelyiségben szivarszobával is rendelkezik majd.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Pécs
Magyarország